Főoldal > AKTUÁLIS > Keira Knightley meztelenkedett

Keira Knightley meztelenkedett

diétafogyásmeztelenszépségsztár
0

Írta: and

 A sztárok egy része nagyon szégyellős, és soha, semmilyen körülmények között nem hagyn&

 A sztárok egy része nagyon szégyellős, és soha, semmilyen körülmények között nem hagyná, hogy meztelen vagy félmeztelen fotók kerüljenek róla nyilvánosságra. Keira Knightley viszont a másik, népesebb táborhoz tartozik, akik nem riadnak vissza egy kis pucérkodástól.
 
A 29 éves színésznő ezt legutóbb az Interview magazin fotózásán is bebizonyította, amikor vizes hajjal, félmeztelenül állt modellt Patrick Demarchelier fotós kamerája előtt. A színésznő egyszerű, fekete nadrágot és elegáns, finom csipkekesztyűt viselt a képen, de a kíváncsi netezők és újságolvasók többsége valószínűleg nem ezeket a holmikat vette először szemügyre…
 
A rajongók egy része úgy gondolja, merész döntés volt Keirától, hogy bevállalta a félmeztelen fotót, mások viszont úgy vélik, ez ismét csak egy ügyes húzás, hogy felhívja magára a figyelmet. Megint mások szerint aki ilyen gyönyörű és csinos, annak teljesen mindegy, mit visel, mindenképp megnézik az emberek. De olyanok is vannak, akik szerint a színésznő túl vékony, ezért nem nyújt túl szép látványt…
 
Keirának korábban is meggyűlt már a baja a rosszindulatú pletykákkal és kommentekkel, melyek szerint étkezési zavarokkal küzd, azért ilyen vékony. „Nem vagyok anorexiás. Rendesen eszem, de egyszerűen nem tudok hízni. Pedig szívesen lennék egy kicsit teltebb, nőiesebb” – magyarázta korábban, egy interjú során a világsztár, akit egyébként a mamája is megvédett a sajtó előtt. Elmondása szerint a lánya sokat eszik, de ez sosem látszik meg rajta. 

keira2.jpg ()
 
A vékony alkatú színésznő egyébként nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.
 
„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége” – nyilatkozta korábban egy internetes oldal munkatársának, hozzátéve, hogy szeretne majd beszerezni néhány olyan szakácskönyvet, amelyekben egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptek vannak.
 
Az viszont majdnem biztos, hogy az edzőteremben ügyesebb, mint a konyhában. Vékony, izmos karjait látva le mernénk fogadni, hogy súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre bicepszét. Hasizmait pedig az elmúlt években valószínűleg felülésekkel, Pilatessel alakíthatta tökéletesre.
 
Bár jár edzeni, Keira számára fontos, hogy ne ugyanazokat a gyakorlatokat kelljen ismételgetnie. Ezért beszerzett egy gimnasztikai labdát, ami változatosabbá és szórakoztatóbbá teszi az edzést: a padlón végzett gyakorlatok után szintén lelkesen csinálja a felüléseket. Ezen kívül szívesen edz bordásfalnál is.
 
Ami pedig hamvas bőrét és szépségét illeti, a sztárnak három szépségtippje van. „Találd meg a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis barnító krémet is keverhetsz a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, a boldogságról és a szerelemről van szó” – árulta el.

Fotó: Clevver


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X