Főoldal > AKTUÁLIS > Keira Knightley babát vár!

Keira Knightley babát vár!

babadiétafogyáshízásszépségsztárterhesség
0

Írta: and

Ha egy híres nő hirtelen kerülni kezdi a passzos ruhákat, az okot adhat a találgatásra, hogy vajon miért teszi

Ha egy híres nő hirtelen kerülni kezdi a passzos ruhákat, az okot adhat a találgatásra, hogy vajon miért teszi ezt – csak nem vár kisbabát? Keira Knightley esetében is ez a helyzet: a sztárról az utóbbi hetekben egymás után jelentek meg olyan hírek, vagy inkább híresztelések, melyek szerint első gyerekét várja.
 
November közepén az egyik amerikai magazin a színésznő egyik közeli barátjának szavaira hivatkozva írt arról, hogy Keira terhessége nem kacsa – 12 hetes terhes. Várandóssága a névtelenséget kérő bennfentes szerint nem volt tervezett, de ő és zenész férje, James Righton is örül a pici érkezésének.
 
Időbeosztásukba is remekül illeszkedne, ha most várna babát a 29 éves híresség, ugyanis nemrég fejezte be az Everest forgatását, és még nincs új projekt számára a láthatáron. „Nem is jöhetne jobbkor a baba. Keira nagyon boldog, mert ez így sikerült – most lesz ideje pihenni, utána pedig a családjának szentelheti minden idejét Londonban” – mondta a névtelen barát.
 
A számítások szerint Keira most a negyedik hónap végén jár, tehát nem sokáig tudja majd takargatni a pocakját. De ismerőse szerint már azt is kitalálták a stylistjával, hogy a közeljövőben milyen „trükkös” ruhákat visel majd a különböző nyilvános szereplésein, melyek nem emelik ki növekvő pocakját.
 
keirak2.jpg ()A színésznő amiatt talán nem aggódik, hogy ha anya lesz, a szülés után hogyan nyeri majd vissza a vonalait. Korábban ugyanis többször nyilatkozta, mennyire szerencsés géneket és gyors anyagcserét örökölt a felmenőitől, aminek köszönhetően nem tud meghízni.
 
Vékonysága miatt számos kritika is érte őt, sőt, sokan azt írták és mondták róla, hogy anorexiás, mert ennyire senki sem lehet „egészségesen” vékony. De Keira azt mondja, ezek a kritikák és támadások alaptalanok, mivel ő odafigyel az egészségére: helyesen étkezik és sportol is.
 
Egy korábbi interjúban elárulta: nemcsak arra igyekszik odafigyelni, hogy döntően egészséges és finom ételek kerüljenek a tányérjára, hanem otthon ő maga is szeretne elmélyedni a konyhaművészetekben – több-kevesebb sikerrel.
 
„Borzalmas szakács vagyok. Jó, ha egyféle ételt össze tudok ütni. De még az is úgy sikerül, hogy ha ennél belőle, biztosan ételmérgezés volna a vége” – mondta, hozzátéve, hogy szeretne néhány olyan szakácskönyvet, egyszerűen és gyorsan elkészíthető receptekkel.
 
Az viszont majdnem biztos, hogy az edzőteremben ügyesebb, mint a konyhában. Vékony, izmos karjait súlyzós edzésekkel, fekvőtámaszokkal, esetleg medicinlabdás gyakorlatokkal formálta ilyenre. Hasizmait pedig az elmúlt években valószínűleg felülésekkel, Pilatessel formálhatta tökéletesre.
 
Bár jár edzeni, Keira számára fontos, hogy ne ugyanazokat a gyakorlatokat kelljen ismételgetnie. Ezért beszerzett egy gimnasztikai labdát, ami változatosabbá és szórakoztatóbbá teszi a mozgást: a padlón végzett gyakorlatok után szintén lelkesen csinálja a felüléseket. Ezen kívül szívesen edz bordásfalnál is.
 
Ami pedig hamvas bőrét és szépségét illeti, a sztárnak három szépségtippje van. „Találd meg a tökéletes arckrémet, amibe olykor egy kis barnító krémet is keverhetsz a természetes ragyogásért. A másik kettőt pedig te is kitalálhatod: igen, a boldogságról és a szerelemről van szó” – árulta el.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X