Főoldal > AKTUÁLIS > Scarlett Johansson harmadik házasságára készül

Scarlett Johansson harmadik házasságára készül

eljegyzésesküvőkülföldi sztármenyasszonyScarlett Johanssonszínésznősztár
0

Írta:

Scarlett Johansson újra menyasszony – 34 évesen immár a harmadik házasságára készül. Párja, Colin Jost két együtt töltött év után kérte meg a kezét.

Laza kapcsolatnak indult, nagy szerelem lett belőle – akár így is összefoglalhatnánk Scarlett Johansson és Colin Jost kapcsolatát. Méghozzá annak apropóján, hogy a Saturday Night Live című műsor egyik házigazdája nemrég megkérte a Bosszúállók színésznőjének kezét, aki igent mondott. Így Scarlett 34 éves korára harmadszor lett menyasszony.

Hogy az esküvőre mikor kerül sor, azt egyelőre nem tudjuk, de mi biztosra vesszük, hogy erről is nagyon keveset fogunk megtudni a sajtóból, mivel a párról az elmúlt két évben is szinte csak infó morzsákat tudtak elcsípni a lapok – vagy még azt sem.

Abban viszont biztosak vagyunk, hogy Scarlett nagyon csinos menyasszony lesz, ugyanis évek óta komolyan veszi vékony, de nőies alakjának megőrzését. Ez viszont nem jelent egyet azzal, hogy állandóan kemény fogyókúrákkal kínozná magát – inkább a mozgásra helyez nagyobb hangsúlyt.

„Nem fogyókúrázom, ezt a kislányom születése után sem tettem. Nem nézegettem folyton, miből mennyit eszem, és a kalóriákat sem számoltam. Inkább a mozgásra figyeltem egy kicsit jobban: egyre intenzívebben kardióztam, amit súlyzós edzésekkel egészítettem ki, a személyi edzőm irányítása és tanácsai után” – nyilatkozta.

A Vasember 2 forgatására viszont anno kicsit megnyomta az edzéseket, aminek rajongói legnagyobb bánatára 7 kiló mínusz lett az eredménye. „Az edzéseknek köszönhetően fittebb és energikusabb vagyok, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta akkor Scarlett. Ám míg ő napi 90 percen át izzadt az edzőteremben, ahol húzódzkodással, fekvőtámaszokkal, guggolásokkal és kitörésekkel formálta testét egyre vékonyabbra és izmosabbra, a fél világ aggódott, hogy talán örökre búcsút mondhatnak Hollywood legcsábosabb domborulatainak.

Ezt persze a világsztár sem akarhatta, ezért a forgatás után lazított egy kicsit szigorú edzéstervén: a napi 90 perces kőkemény edzéseket alkalmankénti futás és súlyzós gyakorlatok váltották fel. Étrendjében pedig a sovány hús-saláta kombó helyett olykor egy-egy szénhidrátdúsabb étkezést iktatott be.

Később a Páncélba zárt szellem című sci-fi akciófilmre ismét csúcsformába lendült – olyannyira, hogy még a kaszkadőrmutatványok egy részét is ő végezte. „Sokkal többet kellett edzenem, mint mikor a Fekete Özvegy szerepére készültem – árulja el a színésznő. – A napom hajnalban kezdődött a konditeremben, és egy egész halászfalu nem eszik annyi tonhalat, mint én a felkészülés során. Mindez heti öt napon át, csak hétvégén szusszanhattam egy kicsit” – árulta el még korábban a világsztár.

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X