Főoldal > AKTUÁLIS > Elképesztően drámaian fest Scarlett Johansson

Elképesztően drámaian fest Scarlett Johansson

diétafitneszsztártáplálkozás
0

Írta: and

Alfred Hitchcock szerint a szőkék tökéletes áldozatok. Ezért egy brit napilap úgy véli, ha a

Alfred Hitchcock szerint a szőkék tökéletes áldozatok. Ezért egy brit napilap úgy véli, ha a rendezőzseni napjainkban élne és alkotna, szinte biztosan Scarlett Johansson lenne a kedvenc színésznője.

Ezt a véleményt valószínűleg a gyönyörű sztár is olvasta, és ennek megfelelő drámai külsővel jelent meg a napokban a Hitchcock című mozi sztárvendégektől hemzsegő, New York-i díszbemutatóján.

Hatvanas éveket idéző, magasított dekoltázsú, fekete és zöld szín-összeállítású minije és sötét rúzsa kétséget sem hagyott afelől, hogy a színésznő szeretné megmutatni kissé sötétebb oldalát is.

Rajongóit valószínűleg meglepte a színésznő átváltozása. Voltak, akiknek nagyon bejött ez a drámaiság, de olyanok is akadnak, akik jobban szeretik azt a szexi Scarlettet, akit oly sokszor láthattak – filmvásznon és premiereken egyaránt.

scarlett2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Annak viszont szinte mindenki örül, hogy a sztár ismét visszanyerte nőies vonalait. Mint arról korábban a Wellness Cafe is beszámolt, a gyönyörű híresség 7 kilót adott le a Vasember 2 című mozi forgatására Gwyneth Paltrow és Tracy Anderson segítségével, majd a Bosszúállókra is csúcsformába hozta magát.

„Az edzéseknek köszönhetően fittebb és energikusabb vagyok, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben” – nyilatkozta akkor Scarlett. Ám míg ő napi 90 percen át izzadt az edzőteremben, ahol húzódzkodással, fekvőtámaszokkal, guggolásokkal és kitörésekkel formálta testét egyre vékonyabbra és izmosabbra, rajongói aggódni kezdtek, hogy talán örökre búcsút mondhatnak Hollywood legcsábosabb domborulatainak.

Scarlett viszont a Bosszúállók forgatása után lazított egy kicsit szigorú edzéstervén, és a napi 90 perces kőkemény edzéseket alkalmankénti futás és súlyzós gyakorlatok váltották fel. Étrendjében pedig a sovány hús-saláta kombó helyett olykor egy-egy szénhidrátdúsabb étkezést iktatott be.

Egy dolognak azonban még a legszigorúbb diéta idején sem képes ellenállni.„A finom sajtok a gyengéim. Egyszerűen imádom ezeket, mint valami bűnös szenvedélyt” – nyilatkozta korábban a 27 éves világsztár.

Scarlett karácsonyi ajándéka

Tavaly megkérdezték a szexi világsztártól, hogy mit szeretne karácsonyra. Scarlett pedig így felelt a kérdésre: „Szeretném, ha 2012-ben újraválasztanák Barack Obama elnököt, és azt is, ha ez az év több türelmet és toleranciát hozna a világban.” Nos, kívánságának első része már teljesült is, de immár ő is arra kíváncsi, vajon a 2013-as év mit hoz neki és a világnak.

Fotó: Profimedia – Red Dot

És íme az új Hitchcock film előzetese.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X