Főoldal > AKTUÁLIS > 55 éves és ragyog a Jóbarátok sztárja

55 éves és ragyog a Jóbarátok sztárja

courteney coxJennifer AnistonJóbarátokkülföldi sztársztár
0

Írta:

Imádjuk, hogy ennyire bolondosak.

A Jóbarátok színésznői nem egyszer bizonyították már, hogy nemcsak a sorozatban, hanem az életben is kiváló a humorérzékük – és bizony, ők aztán szinte bármilyen helyzetből képesek viccet csinálni. Nemrég Mexikóból hazatérve a Los Angeles-i LAX reptéren ez még egy sima búcsúzkodásnál is sikerült nekik: nézd csak meg, milyen mókás “smacizós” fejet vág Jen, amikor puszival búcsúzik legjobb barátnőjétől!

A képet ide kattintva nézheted meg.

Most pedig mutatunk egy különleges felvételt – nemcsak maga a kétmillió duplakoppot érő fotó érdekes, a Jóbarátok három gráciájával, hanem a kommenteket is érdemes átfutni: a rengeteg hozzászólás, köztük számos világsztár cukibbnál cukibb kommentje és szívecskéje szinte felrobbantotta a színésznő Instáját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

How lucky am I to celebrate my birthday with these two??? I love you girls. So much ♥️

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés, Jún 15., 2019, időpont: 8:51 (PDT időzóna szerint)

De visszatérve a puszilkodókra: a két színésznő Courteney 55. születésnapját ünnepelte barátnőikkel Mexikóban. Igen, jól olvasod, a Jóbarátok Monicája már 55 éves. A rossz nyelvek szerint éveinek számával egyenes arányban nő a plasztikai beavatkozásainak száma is, ő viszont fittyet hány mások véleményére. Köszöni szépen, tök jól van, amit elmondása szerint főleg egészséges életmódjának köszönhet.

A vércsoport- és az Atkins-diétákat kombinálja, és persze rengeteget sportol. Imád túrázni, teniszezni és ha csak lehet, gyalogol vagy gyors tempóban sétál (autó helyett rövidebb távokra szerintünk bárkinek érdemes kipróbálnia néha).

Egyik kedvenc mozgásformája pedig nem más, mint a Budokon jóga, természetesen Jennifer Anistonnal közösen, mintegy csajos programként. Ez a jógatípus a fitnesz és a jóga elemeit és a meditációt ötvözi, hogy segíthesse a belső egyensúly megteremtését.

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X