Főoldal > AKTUÁLIS > Eva Longoria Beckhamnétől tanul az anyaságról

Eva Longoria Beckhamnétől tanul az anyaságról

anyaanyaságEva Longoriakülföldi sztársztársztáranyukaVictoria Beckham
0

Írta:

Stílusikonjának Salma Hayeket tartja, gyermeknevelési ötleteket viszont legjobb barátnőjétől, Victoria Beckhamtől les el Eva Longoria.

2018 júniusában született meg Eva Longoria kisfia, Santiago, akinek nevelését – mint a többi anyuka – részben ösztönösen, részben másoktól ellesett trükkökkel, praktikákkal, módszerekkel igyekszik megoldani.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

My ray of sunshine! #Santi #Cannes

Eva Longoria Baston (@evalongoria) által megosztott bejegyzés, Máj 15., 2019, időpont: 10:11 (PDT időzóna szerint)

Nemrég a Mirror című lapnak mesélt az anyaságról is – és bizony neki is van egy olyan példaképe (nevezzük így), akitől elég sok mindent ellesett már a gyereknevelésről. Ez a példakép pedig nem más, mint Victoria Beckham, akinek bár sok gyereke van, mégis fantasztikusan meg tudja szervezni az egész család életét.

“Ha valamit megtanultam tőle, akkor az az, hogyan legyek kreatív a gyerekemmel. Victoria nagyon jó szervező” – tette hozzá Eva, akinek egyébként nemcsak a gyereknevelésben jelent inspirációt a legjobb barátnője, hanem a divatban is. Elmondta az interjúban, hogy minden kosztümjét Victoria divatcégétől szerezte be, illetve hogy szerinte gyönyörűek a Spice Girlből lett divatikon kreációi.

Eva egyébként nemcsak a gyereknevelésben kreatív, hanem a sportban is: szeret mindig más mozgásformát választani, hogy ne unjon rá az edzésekre. Bár az utóbbi hónapokban inkább a kondizást részesítette előnyben, és a hét minden napján súlyzós edzéseket végzett, a Született feleségek sztárja szinte minden sportot szeret – a futástól a túrázásig.

Fotók: Getty


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X