Figyelem, felnőtt tartalom!

Az ön által megtekinteni kívánt tartalom a kiskorúakra káros hatással lehet.
Használjon szűrőprogramot, ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férhessen hozzá kiskorú.

Főoldal > AKTUÁLIS > Pucér fotót posztolt Ireland Baldwin

Pucér fotót posztolt Ireland Baldwin

Ireland Baldwinmeztelenmeztelen fotópucér
0

Írta:

Ezt akarta üzenni a meztelen fotóval.

Ireland Baldwin kislánykora óta a rivaldafénybe vágyik – Kim Basinger és Alec Baldwin lányaként nem is tudna magának más utat elképzelni. A sztárcsemete ráadásul nemcsak a hírnévre vágyik, hanem az ezzel együttjáró feladatokat is szívén viseli – például szívesen oszt meg az Instán olyan gondolatokat, melyekkel arra buzdíthat másokat, hogy tegyenek az egészségükért. Hogy ezt egy pucér kép megjegyzéseként írja, az már mellékes… vagyis nem, dehogy, már hogy lenne az.

Ide kattintva látható a fotó, mellyel Ireland mindenkit arra kér, szeressük a testünket, tiszteljük a testünket, együnk sok vitamint és zöldségeket, járjunk rendszeresen szűrésre a melleinkkel, legyünk aktívak, szedjünk D-vitamint, lélegezzünk friss levegőt, legyünk boldogok, nevessünk mindenen.

És persze, őt idézve: “töltsd a Földön hátralévő idődet azokkal az emberekkel, akik szeretnek, és boldoggá tesznek! Ha nincs ezekből az emberekből sok, akkor menj és szerezz párat! Néhányan annyira komolyan veszik az életet… pedig nem éri meg” – filozofált a sztárcsemete.

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X