Főoldal > AKTUÁLIS > Milliók látták Mila Kunis és Ashton Kutcher házi videóját

Milliók látták Mila Kunis és Ashton Kutcher házi videóját

Ashton Kutcherkülföldi sztárMila Kunispárkapcsolatszínészsztársztárpárválás
0

Írta:

A színészpár reakciója egyszerre szokatlan, hihetetlen és vicces.

Ha egy hírességről megírják, hogy válságban van a kapcsolata, a legtöbben nem veszik tudomásul, mások sajtósuk révén üzennek a lapoknak, hogy köszönik szépen, minden rendben van náluk otthon, megint mások pedig elintézik, hogy a paparazzók “véletlenül” lefotózzák őket a párjukkal, turbékolás közben.

Hogy mit csinált Mila Kunis és Ashton Kutcher? Nos, a fentiek egyikét sem. Ők inkább egy meglepő, szarkasztikus, ugyanakkor szerintünk vicces videóban reagáltak az InTouch magazin címlapsztorijára, mely szerint a házasságuk zátonyra futott.

A színésznő elmondja a lapban olvasott infók közül többek közt azt, hogy úgy érezte, megfullad Ashton mellett, akinek ráadásul egy sötét titka is kiderült, valamint, hogy bizony ő már el is vitte a gyerekeket. Férje erre visszakérdez: “akkor már nem is láthatom őket?”.

A videót eddig több mint négymillióan látták, és számos híresség kommentelte – mindenki szerint zseniális.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

I guess it’s over @intouchweekly have fun selling magazines this week. Maybe next week my wife will be having twins. For the third time. But who’s counting.

Ashton Kutcher (@aplusk) által megosztott bejegyzés, Jún 19., 2019, időpont: 6:52 (PDT időzóna szerint)

Mila egyébként nemcsak humoráról híres, hanem szépségéről és szuper alakjáról is. Kicsit irigyeljük – részben, mert tényleg nagyon csinos, részben pedig azért, mert Hollywood egyik legnagyobb örökmozgójához ment feleségül, aki az edzőpartnere is egyben: rengeteget sportolnak együtt, így a színésznőnek diétázni már biztos hogy nem is kell.

Fotó: Getty, Videó: Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X