Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson szíve összetört

Pamela Anderson szíve összetört

átverésmegcsalásPamela Andersonszakítás
0

Írta:

Nagyon csúnya véget ért Pamela Anderson és Adil Rami kapcsolata.

Hiába mondogatták Pamela Andersonnak a barátai, hogy nem lesz jó vége annak, ha kibékül 33 éves focista kedvesével, Adil Ramival, az egykori Playboy nyuszi tavasszal mégis megtette – néhány napja viszont pestiesen szólva csúnyán pofára esett szegény.

Az Instagramon tudatta a világgal, hogy kedvese, vagyis most már exe átverte és megcsalta őt, nem is csoda hát, ha ennyire maga alatt van. “Életem utóbbi két éve hatalmas hazugság volt. Átvertek, becsaptak. Elhitette velem, hogy nagy szerelemben élünk. És most teljesen magam alatt vagyok amiatt, amit az elmúlt napokban megtudtam. Kettős életet élt. […] Mindenkinek hazudott. Hogyan lehet két nő szívét és elméjét ilyen szinten irányítani?!” – írja az 55 éves sztár, hozzátéve, hogy ő, aki annyi embernek segített már, hogy nem volt elég bölcs ahhoz, hogy saját magának is segítsen.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s hard to accept 💔 The last (more than) 2.years of my life have been a big lie. I was scammed, led to believe … we were in « big love »?. I’m devastated to find out in the last few days. That he was living a double life. He used to joke about other players who had girlfriends down the street in apartments close to their wives. He called those men monsters. ? But this is worse. He lied to all. How is it possible to control 2 women’s hearts and minds like this – I’m sure there were others. He is the monster. How could I have helped so many people @ndvhofficial and not be wise enough or able to help myself.

The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) által megosztott bejegyzés, Jún 24., 2019, időpont: 11:45 (PDT időzóna szerint)

Pamelának egyébként nincs szerencséje a magánéletben, ami sokak szerint arra vezethető vissza, hogy a javíthatatlan rosszfiúk a gyengéi – gondolj csak Tommy Lee-re vagy Kid Rockra. A Baywatch sztárja épp eddigi tapasztalatai miatt már jól tudja, hogyan élje túl, ha összetörték a szívét, és mi az, amiből töltekezhet, legyen az a fiai szeretete, a kutyájával töltött idő vagy a futás.

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X