Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson fehérneműben domborít

Pamela Anderson fehérneműben domborít

alakmodellPamela Andersonszépségsztártest
0

Írta:

Egyetlen szavunk van rá: wow!

Néhány „nem mai csirke” sztárhölgyemény fotóit elnézve olyan, mintha valamikor tutira ittak volna az örök fiatalság forrásából, vagy legalábbis egy bizonyos életkor után nem öregednének tovább egy percet sem. Igen, persze, könnyű nekik, mondhatják erre sokan, hiszen nekik ritkábban kell napi 10-12 órát gürizni, háztartást vezetni, nagybevásárlást intézni, gyerekek után rohangálni, stb.. Meg hát munkaköri kötelesség is celebéknél, hogy azért nézzenek ki valahogy.

De Pamela Anderson valahogy mégis kiemelkedik a gazdagok és híresek világából – nemcsak azért, mert negyven felett is “jó nő” tudott maradni, hanem mert annyira fiatalos és szexi, hogy szerintünk 15 évet is letagadhat. A következő képeket elnézve úgysem fogod elhinni, hogy már 50 éves. Pedig annyi.

A fotók a sztár december 6-án forgalomba került Coco de Mer fehérnemű-kollekciójának reklámfotói, így természetes, hogy digitális utómunkával is korrigálták ezeket. De van egy olyan sejtésünk, hogy Pamela a nyers képeken is szuperül nézett ki.

De vajon mi a titka? Amellett, hogy ad magára, és meg tudja fizetni a drágább szépségkezeléseket is, nyilván kell még valami más is ahhoz, hogy 50 évesen így nézzen ki. Pamela korábban azt nyilatkozta, hogy szeretné fittségét megőrizni, ameddig csak lehet. Ebben fiai is sokat segítenek neki: rendszeresen kosárlabdázik, focizik és baseballozik a srácaival. „Sportos anyuka vagyok, és mivel fiaim vannak, nem is kérdés, hogy szabadidőnkben ezeket a sportokat űzzük, együtt” – nyilatkozta korábban.

Másrészt a futás szerelmese lett, ami sok hollywoodi hírességhez hasonlóan őt is remek formában tartja. 2013-ban megígérte, hogy indul a híres New York maratonon, amit be is tartott, ám az 5 óra 41 percen át tartó futás jobban igénybe vette a szervezetét, mint amire korábban számított.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár régebben inkább plasztikákkal és fogyókúrákkal próbálta megváltoztatni, amivel nem volt elégedett az alakját illetően, de később rájött, hogy a megoldást nem időszakos beavatkozások, hanem az egészséges életmód jelentheti számára is.

Ennek jegyében jó ideje ragaszkodik vegetáriánus étrendjéhez. Ebben csak akkor érdemes őt utánoznod, ha mindig gondoskodni tudsz a megfelelő proteinpótlásról, mert ha ezt nem tudod megtenni, komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben. Ez pedig nem érné meg, ebben egyetértünk veled.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X