Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson visszafogott ruhában is bombanő

Pamela Anderson visszafogott ruhában is bombanő

alakdiétaétkezésfogyásPamela Andersonruhatest
0

Írta: and

Hol vannak már azok az idők, amikor Pamela Anderson rendre úgy jelent meg a nyilvánosság előtt, hogy kihív&oacute

Hol vannak már azok az idők, amikor Pamela Anderson rendre úgy jelent meg a nyilvánosság előtt, hogy kihívó ruhái nem sokat bíztak az emberek képzeletére? A 48 éves színésznő napjainkban már sokkal visszafogottabban öltözködik, ami magunk közt szólva inkább előnyére válik.

Legutóbb egy Los Angeles-i jótékonysági rendezvényen ebben a színes, térdig érő miniruhában jelent meg, ami egy festővászonra emlékeztetett, de remekül állt a híresség vékony, de nőies alakján. Sehol nem villant ki semmi belőle, mégis mindenki Pamelát nézte, hiszen így is gyönyörű volt.

Ráadásul nem is egy, hanem mindjárt két helyes „lovag” is elkísérte őt a rendezvényre, Brandon és Dylan, a fiai. Előbbi 19 esztendős, utóbbi 17 éves, és mindketten nagyon elegánsan öltöztek fel, hogy híres mamájuknak méltó kísérői lehessenek.

Pamela korábban azt nyilatkozta, hogy fiai abban is segítenek, hogy mindig fitt maradjon: rendszeresen kosárlabdázik, focizik és baseballozik a srácaival. „Sportos anyuka vagyok, és mivel fiaim vannak, nem is kérdés, hogy szabadidőnkben ezeket a sportokat űzzük, együtt” – nyilatkozta korábban.

pamelaa2.jpg ()
 
Másrészt a futás szerelmese lett, ami sok hollywoodi hírességhez hasonlóan őt is remek formában tartja. 2013-ban megígérte, hogy indul a híres New York maratonon, amit be is tartott, ám az 5 óra 41 percen át tartó futás jobban igénybe vette a szervezetét, mint amire korábban számított.
 
A Twitterre feltöltött fotója tanúsága szerint a színésznő teljesen kikészült a 42 kilométeres táv után: szállodai szobájában fekve, kezében távirányítóval, testén pedig jeget tartalmazó zacskókkal fotózták őt le. De később is elmondta, hogy a szenvedés minden perce megérte, mert egyrészt teljesítette a távot, másrészt pedig ezt jótékony céllal tette.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár régebben inkább plasztikákkal és fogyókúrákkal próbálta megváltoztatni, amivel nem volt elégedett az alakját illetően, de később rájött, hogy a megoldást nem időszakos beavatkozások, hanem az egészséges életmód jelentheti számára is.
 
Ennek jegyében jó ideje ragaszkodik vegetáriánus étrendjéhez. Ebben csak akkor érdemes őt utánoznod, ha mindig gondoskodni tudsz a megfelelő proteinpótlásról, mert ha ezt nem tudod megtenni, komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben. Ez pedig nem érné meg, ebben egyetértünk veled.

Pamela és a Hepatitis C
16 évvel ezelőtt még azt mondták neki, hogy valószínűleg nem húzza sokáig, olyan súlyos állapotba került Hepatitis C fertőzésének következtében, de a színésznő nem adta fel. Manapság pedig azt mondja, egy új kezelésnek köszönhetően hamarosan végleg meggyógyulhat, amiért nagyon hálás az orvosoknak és a tudománynak. 

Fotó: Daily Mail


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X