Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson nagyon megváltozott

Pamela Anderson nagyon megváltozott

diétafogyásfogyókúragasztrosztártáplálkozás
0

Írta: and

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra! Biztosan te is hallottad már, hogy egy egészséges, legalább k&ouml

Fantasztikus nyeremények egy kattintásra!

Biztosan te is hallottad már, hogy egy egészséges, legalább középhosszú hajkorona éveket fiatalíthat viselőjén. Eddig Pamela Anderson is ragaszkodott szőke loknijaihoz, ám a közelmúltban úgy döntött, ebből elég, és pár centisre nyíratta a haját.

Rajongói és a weboldalakon érkező kommentek többsége szerint jól tette, hiszen így is remekül néz ki. Ráadásul még elegánsabb is, és végre a korának megfelelően néz ki – mi ehhez hozzátennénk, hogy talán inkább szexi harmincasnak tűnik, mint 46 évesnek, pedig annyi idős.

A Baywatch, a V.I.P. – Több, mint testőr és a Házi barkács című sorozatokból, valamint a Barb Wire – A bosszúálló angyal című filmből is ismert színésznő egyébként mindig is odafigyelt a külsejére, egyesek szerint talán egy kicsit túlságosan is.

Régebben plasztikákkal és fogyókúrákkal próbálta megváltoztatni, amivel nem volt elégedett az alakját illetően, később viszont rájött, hogy a megoldást nem időszakos beavatkozások, hanem az egészséges életmód jelenthetik számára is.

Ennek jegyében jó ideje ragaszkodik vegetáriánus étrendjéhez. Ebben csak akkor érdemes őt utánoznod, ha mindig gondoskodni tudsz a megfelelő proteinpótlásról. Ha ugyanis ezt nem tudod megtenni, komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben.

A szőke világsztár nemcsak a helyes étkezésre és a főétkezések betartására figyel oda, hanem arra is, hogy sokat mozogjon. Erről egyrészt fiai gondoskodnak, akikkel rendszeresen kosárlabdázik, focizik és baseballozik.

Másrészt az utóbbi időben a futás szerelmese lett, ami sok hollywoodi hírességhez hasonlóan őt is remek formában tartja. Legutóbb megígérte, hogy indul a híres New York maratonon, amit be is tartott, ám az 5 óra 41 percen át tartó futás jobban igénybe vette a szervezetét, mint amire korábban számított.

Ismerd meg a sportos téli trendeket az F&F-től

pamela2.jpg ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

A Twitterre feltöltött fotója tanúsága szerint a színésznő teljesen kikészült a 42 kilométeres táv után: szállodai szobájában fekve, kezében távirányítóval, testén pedig jeget tartalmazó zacskókkal fotózták őt le.

A rajongók viszont most nagyon büszkék rá, ugyanis a híresség jótékony céllal teljesítette a távot, a J/P Haitian Relief Organizationt segítve. Ráadásul ez volt élete első maratonja, amit becsülettel teljesített is, méghozzá a testvérével együtt. „Olyan büszke vagyok a tesómra, Gerry-re. Köszönöm G., hogy mellettem futottál ma, nagyon szeretlek” – írta később Pamela a Twitteren.

Fotó: Profimedia – Red Dot


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X