Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson meglepő dolgot mondott a pornóról

Pamela Anderson meglepő dolgot mondott a pornóról

Pamela Andersonpornószerelemszexszínésznősztár
0

Írta:

Ki gondolta volna, hogy a pornóról ez a véleménye?

Nem gondoltuk volna, hogy Pamela Andersonnak – vagyis annak a színésznőnek, akit szilikonmellei, szexi film- és sorozatszerepei és dögös fotói tettek világhírűvé – bármi gondja is lenne a pornófilmekkel. Pedig így van! A világsztár nemrég egy, a Wall Street Journalban megjelent írás társszerzőjeként arra kéri a férfiakat, hogy fogadják meg: nem néznek többé pornót.

Anderson azt írja, a pornó lúzereknek való, emellett unalmas, pazarló és halott dolog, másrészt olyan emberek élnek vele, akik túl lusták ahhoz, hogy learassák az egészséges szexualitásért járó jutalmakat az ágyban. Egyetértesz vele?

Nos, sokan úgy gondolják, hogy nincs igaza, mivel a mértékkel történő pornónézés nemcsak a szexuális étvágyat és a kísérletező kedvet keltheti fel férfiakban és nőkben, hanem a kreativitást is felébresztheti – sokakat másképp nehezen lehetne rávenni arra, hogy másképp csináljanak ezt-azt az ágyban.

Pamela szexuális szokásait nem ismerjük, de egy dolgot biztosan tudunk: miatta sok ezer férfi nézne pornót! Az egykori Playboy-modell ugyanis még negyvenes évei végén járva is bombaformában van.

A sztár korábban azt nyilatkozta, hogy fiai abban is segítenek, hogy mindig fitt maradjon: rendszeresen kosárlabdázik, focizik és baseballozik a srácaival. „Sportos anyuka vagyok, és mivel fiaim vannak, nem is kérdés, hogy szabadidőnkben ezeket a sportokat űzzük, együtt” – nyilatkozta korábban.

Másrészt a futás szerelmese lett, ami sok hollywoodi hírességhez hasonlóan őt is remek formában tartja. 2013-ban megígérte, hogy indul a híres New York maratonon, amit be is tartott, ám az 5 óra 41 percen át tartó futás jobban igénybe vette a szervezetét, mint amire korábban számított.

A Twitterre feltöltött fotója tanúsága szerint a színésznő teljesen kikészült a 42 kilométeres táv után: szállodai szobájában fekve, kezében távirányítóval, testén pedig jeget tartalmazó zacskókkal fotózták őt le. De később is elmondta, hogy a szenvedés minden perce megérte, mert egyrészt teljesítette a távot, másrészt pedig ezt jótékony céllal tette.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár régebben inkább plasztikákkal és fogyókúrákkal próbálta megváltoztatni, amivel nem volt elégedett az alakját illetően, de később rájött, hogy a megoldást nem időszakos beavatkozások, hanem az egészséges életmód jelentheti számára is.

Ennek jegyében jó ideje ragaszkodik vegetáriánus étrendjéhez. Ebben csak akkor érdemes őt utánoznod, ha mindig gondoskodni tudsz a megfelelő proteinpótlásról, mert ha ezt nem tudod megtenni, komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben. Ez pedig nem érné meg, ebben egyetértünk veled.

Fotó: Eonline


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X