Főoldal > AKTUÁLIS > Pamela Anderson kibékült 33 éves pasijával

Pamela Anderson kibékült 33 éves pasijával

külföldi sztárPamela Andersonrami adilszerelemsztár
0

Írta:

Nem mindenki ért egyet abban, hogy jó döntést hozott.

Múlt nyáron már eljegyzésről szóltak a pletykák Pamela Anderson és focista kedvese, Adil Rami háza tájáról, de a pár nem sokkal ezután szakított – állítólag pont azért, mert másképp gondolkodnak a házasságról. Néhány hete viszont újra összejöttek, írja a TMZ-re hivatkozva a DailyMail.

Ez viszont sokak szerint nem feltétlenül jó ötlet, egyrészt a korkülönbség miatt – Pamela 51, a focista 33 éves -, másrészt pedig azért, mert Adil épp az a rosszfiús típus, akikkel a Baywatch sztárjának eddig sem volt szerencséje (ha emlékeztek Tommy Lee-re vagy Kid Rockra, akkor valószínűleg nem is kell többet mondanunk).

Szerintünk az egykori Playboy nyuszi egyébként nem látszik 18 évvel idősebbnek a párjánál, legfeljebb néhány évnek tűnik a korkülönbség, mert a szőkeség szuper formában van. De vajon mi a titka? Amellett, hogy ad magára, és meg tudja fizetni a drágább szépségkezeléseket is, nyilván kell még valami más is ahhoz, hogy 51 évesen így nézzen ki.

Pamela korábban azt nyilatkozta, hogy szeretné fittségét megőrizni, ameddig csak lehet. Ebben fiai is sokat segítenek neki: rendszeresen kosárlabdázik, focizik és baseballozik a srácaival. „Sportos anyuka vagyok, és mivel fiaim vannak, nem is kérdés, hogy szabadidőnkben ezeket a sportokat űzzük, együtt” – nyilatkozta korábban.

Másrészt a futás szerelmese lett, ami sok hollywoodi hírességhez hasonlóan őt is remek formában tartja. 2013-ban megígérte, hogy indul a híres New York maratonon, amit be is tartott, ám az 5 óra 41 percen át tartó futás jobban igénybe vette a szervezetét, mint amire korábban számított.

Ami pedig az étkezéseket illeti, a sztár régebben inkább plasztikákkal és fogyókúrákkal próbálta megváltoztatni, amivel nem volt elégedett az alakját illetően, de később rájött, hogy a megoldást nem időszakos beavatkozások, hanem az egészséges életmód jelentheti számára is.

Ennek jegyében jó ideje ragaszkodik vegán étrendjéhez. Ebben csak akkor érdemes őt utánoznod, ha mindig gondoskodni tudsz a megfelelő proteinpótlásról, mert ha ezt nem tudod megtenni, komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki a szervezetedben. Ez pedig nem érné meg, ebben egyetértünk veled.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X