Főoldal > AKTUÁLIS > Scarlett Johansson Budapesten van

Scarlett Johansson Budapesten van

edzésfekete özvegyScarlett Johansson
0

Írta:

Azt pontosan nem tudjuk, Scarlett Johansson mikor érkezett és meddig marad, de június utolsó hétvégéjén már a nyolcadik kerületben forgatott.

Mindannyian felkapjuk a fejünket, ha egy világsztár érkezik Budapestre – ez történt a napokban is, amikor a Velveten azt olvastuk, hogy Scarlett Johansson nemrég hazánkba érkezett. Nem tudjuk, pontosan mikor jött és meddig maradt, de az tény, hogy június utolsó hétvégéjén a Népszínház utcában forgatta a Fekete Özvegy című, 2020-ban a mozikba kerülő új filmjének néhány jelenetét.

A színésznő vörös hajjal, és nem épp a kánikulához öltözve dolgozott – nézd meg a róla készült képeket itt.

Scarlett egyébként eddigi filmes munkáihoz hasonlóan valószínűleg most is átgondolt étrenddel és rengeteg célirányos gyakorlattal készült a forgatásra. Korábban a Páncélba zárt szellem című mozira hozta magát élete talán eddigi legszuperebb formájába – még a kaszkadőrmutatványok egy részét is ő végezte!

“Sokkal többet kellett edzenem, mint mikor a Fekete Özvegy szerepére készültem – árulja el a színésznő. – A napom hajnalban kezdődött a konditeremben, és egy egész halászfalu nem eszik annyi tonhalat, mint én a felkészülés során. Mindez heti öt napon át, csak hétvégén szusszanhattam egy kicsit” – árulta el akkoriban a világsztár.

Fotók: Getty, Twitter


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X