Főoldal > AKTUÁLIS > Megint összeházasodott Sophie Turner és Joe Jonas

Megint összeházasodott Sophie Turner és Joe Jonas

esküvőJoe JonasSophie Turnersztárpár
0

Írta:

Sophie Turner a hétvégén másodszor is kimondta a boldogító igent Joe Jonasnak.

Miután Sophie Turner májusban, a Billboard Music Awards gála után már feleségül ment Joe Jonashoz Las Vegasban, a fiatalok egy “rendes” lagzin is ünnepelni akartak a családjukkal, barátaikkal. És erre sem kellett sokat várnia a násznépnek, ugyanis június utolsó hétvégéjén a mesés dél-franciaországi Château du Martinet-ben meg is tartották a lakodalmat.

Egyelőre csak ennyit tudunk az eseményről, Sophie menyasszonyi ruhája pedig az MTV információi szerint hagyományos és nagyon ízléses darab volt, szatén ujjakkal és fátyollal.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🇫🇷 me 😏

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés, Jún 22., 2019, időpont: 11:46 (PDT időzóna szerint)

A Trónok harca színésznője nemcsak élete nagy szerelmét látja Joe-ban, hanem a megmentőjét is, ugyanis elég mélyen volt lelkileg, amikor ők ketten megismerkedtek. Sophie akkoriban lelki roncsnak érezte magát, és az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Képtelen volt elfogadni magát, a srác viszont arra bátorította, hogy igenis szeresse önmagát.

A fiatal sztár terápiára járt, szakmai segítséggel megküzdött démonaival, ma pedig már minden rendben van vele – és persze nagyon boldog.

Gratulálunk, éljen az ifjú pár!

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X