Főoldal > AKTUÁLIS > Eljegyezték a Trónok harca színésznőjét

Eljegyezték a Trónok harca színésznőjét

eljegyzésházasságJoe JonasSophie TurnerszerelemszínésznőTrónok harca
0

Írta:

A bájos színésznő és kedvese Instagramon jelentették be az eljegyzést.

Ha nézed a Trónok harcát, akkor a Sansát alakító Sophie Turner ismerős lesz számodra. Azt is sejtheted, hogy a bájos színésznő a valóságban is nagyon fiatal, 21 éves, de néhány napja kiderült: már menyasszony. Kedvese, Joe Jonas ugyanis feltette a nagy kérdést, amire Sophie igennel felelt.

Ezt az Instagramon tudatták a világgal: mindketten megosztották ugyanazt a fotót a gyűrűről, és betaggelték a másikat. Sophie azt írta, „igent mondtam”, Joe pedig azt, hogy „igent mondott”. Közben a pár egyik ismerőse is megerősítette, hogy ez valóban az eljegyzésre vonatkozott, nem valami másra.

A két fiatal sztár 2016. novemberében jött össze, de mindketten nagyon diszkréten kezelik a magánéletüket, ezért túl sok részletet nem tudunk róluk. Annyi biztos, hogy találkoztak már egymás szüleivel és családjával, és hogy Sophie imád Joe-val lógni, de nagyjából ennyi.

Persze mindketten túl vannak már hosszabb-rövidebb kapcsolatokon, így valószínűleg az ott elkövetett jó dolgokból és hibáikból tanulva most mindent jól akarnak csinálni. A színésznő korábban James McVey, Tye Sheridan és Thomas Mann figyelmét is felkeltette, Joe pedig egy csomó híres szépséget levett a lábáról: hódításai közt felsorolhatjuk Demi Lovato, Camilla Belle, Ashley Greene, Taylor Swift és Gigi Hadid nevét is.

Sophie mellett viszont valami olyasmit érezhet, amit korábbi barátnői nem hoztak ki belőle, hiszen őt el is jegyezte. És bár még nem tudjuk, mikorra tervezik az esküvőt (talán nem is tűzték még ki annak időpontját), a lány már elkezdheti nézegetni a menyasszonyi ruhákat.

Nem is kell különösebben formába lendülnie a ruhapróbákra, hiszen már most fantasztikusan néz ki. Korábban azt nyilatkozta, hogy nagyon szeret enni, és nem is szívesen mond nemet a finom és kalóriadús falatokra, de meg kellett tanulnia mértéket tartani.

Ami pedig a sportot illeti, ebben igencsak jó alapokkal rendelkezik, mert gyerekként balettozott, és olyan tehetségesnek találták, hogy 11 éves korában felvették a híres-neves londoni Royal Ballet Schoolba. A táncot viszont háttérbe szorította a színészet kedvéért, és 13 éves kora óta a Trónok harca Sansáját alakítja – tehát a forgatásokon nőtt fel, ahol nem mindig tudott akkor és annyit mozogni, amennyit szeretett volna.

De ha nem forgat, akkor ezzel nincs probléma, hiszen igazi örökmozgó. Legjobban a teljes testet átmozgató edzéseket szereti, és ha lehet, akkor a szabadban sportol: kedvencei a dombra való felfutás, a kinti kettlebell edzések és gumiszalaggal végzett gyakorlatok, valamint a négyütemű fekvőtámaszhoz hasonló burpee.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X