Főoldal > AKTUÁLIS > Terápiára járt a Trónok harca színésznője

Terápiára járt a Trónok harca színésznője

diétaextrém diétafogyáskalóriaszámoláskülföldi sztárSophie TurnerszínésznősztárTrónok harca
0

Írta:

Sophie Turner nemrég egy interjúban árulta el, hogy néhány éve bizony túlzásba vitte a kalóriaszámolást, és ez az egészségére nézve is elég kemény következményekkel járt.

Sokan kalóriaszámolással próbálnak leadni pár kilót, illetve megőrizni a súlyukat, ám az ilyesmivel – ha nem kellő átgondoltsággal csinálják – könnyű túlzásba esni. Ez történt a Trónok harca Sansa Starkját alakító Sophie Turnerrel is, aki nemrég egy interjúban elmondta: miután 13 évesen kiválasztották őt a szerepre, lelkileg elég komoly válságba került.

Túlságosan is sokat foglalkozott azzal, hogy néz ki, és csak arra gondolt, hogy vékony maradjon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🎵Time tooooo say goodbyeeeeee🎵 @entertainmentweekly @gameofthrones

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés, Márc 4., 2019, időpont: 11:22 (PST időzóna szerint)

Ezt kalóriaszámolással, egész pontosan vészesen kevés kalória bevitelével akarta elérni. Voltak olyan napok, amikor nem találta elég csinosnak magát, és elhatározota, hogy aznap csak dióféléket fog fogyasztani. Mivel nem táplálta megfelelően a szervezetét, a menzesze is abbamaradt egy teljes évre. “19 éves koromra egy komplett lelki roncs voltam” – emlékezett vissza a The Sunday Times-nak adott interjújában.

Korábban pedig azt is elismerte, hogy bár nem tudna ártani saját magának, akkoriban annyira mélyen volt lelkileg, hogy az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében – ezzel önmagát is igencsak meglepte.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@wellahairusa getting my hair recharged and ready #ForTheThrone. 👑#AskForWella #WellaHair #ad @wellahair

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés, Ápr 3., 2019, időpont: 3:59 (PDT időzóna szerint)

Szerencsére a 23 éves világsztár – valószínűleg környezetében lévők szavaira is hallgatva – időben felismerte, hogy komoly mentális problémákkal küzd, és segítséget kért. Terápiára járt, aminek köszönhetően belátta, hogy a soványság hajszolása helyett testi-lelki egyensúlyának fenntartására kell törekednie, és már jól érzi magát.

Ezért a férjének, Joe Jonasnak is nagyon hálás. Ők ketten még akkoriban ismerkedtek meg, amikor a fiatal színésznő igencsak rossz viszonyban volt önmagával, és azt mondja, a srác bátorította őt arra, hogy igenis szeresse magát. Ahogy Sophie fogalmaz: Joe mentette meg őt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

With my love in Paris ♥️

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés, Okt 3., 2018, időpont: 2:21 (PDT időzóna szerint)

Fotók: Getty, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X