Főoldal > AKTUÁLIS > Palácsik Lilla így tartja magát formában

Palácsik Lilla így tartja magát formában

egészséges életmódpalácsik lilla
0

Írta:

Palácsik Lilla nemcsak a mozgásra figyel, hanem a táplálkozásra is!

Vajna Tímea kishúga, Palácsik Lilla a reggeleket jógával indítja, de figyel a táplálkozásra is. Mint közösségi oldalán írja, a reggeli edzés után mindig iszik egy vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és fehérjében gazdag turmixot. Lilla alakját elnézve pedig módszere követendő példa:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztok!💕 Tegnap már bemutattam nektek mystoryban, hogy miből áll a napindító italom🥦🥑🥝🍏🍌 A reggeli edzés után mindig iszok egy vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben és fehérjében gazdag turmixot, aminek az elkészítését ennek a hordozható kis turmixgépnek köszönhetem. Nagyon örülök neki, hogy felfedeztem ezt a terméket a @gyorsanvedd oldalán, mert sokkal praktikusabb, mint egy nagy konyhai turmixgép. Ha rohanós reggelem van, akkor gyorsan összeturmixolok egy finom, egészséges italt, és már viszem is magammal a fotózásra📷 Ha ti is szeretnétek ilyen cuki kis hordozható turmixgépet, akkor látogassatok el a bit.ly/GyorsanVedd-lilla weboldalra, ahol a LILLA10 kuponkód felhasználásával 10% kedvezményt tudtok kapni szeptember 23-ig‼️ #gyorsanvedd #hordozhatómixerpalack #reklám #hordozhatóturmixgép #praktikus #egészséges #egészségesital #egészségesturmix #egészségeséletmód

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés, Szept 11., 2019, időpont: 12:42 (PDT időzóna szerint)

Korábban jógázós fotót is osztott meg magáról:

(címlap fotó: Palácsik Lilla/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X