Főoldal > AKTUÁLIS > Óriási már Palácsik Lilla pocakja

Óriási már Palácsik Lilla pocakja

babaváráspalácsik lilla
0

Írta:

Palácsik Lilla és férje az utolsó hónapba léptek.

Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás ezerrel készülnek a kisbabájuk, Noah érkezésére. A gyerekszoba kész, amiről örömmel számolt be Lilla közösségi oldalán.

“Az elmúlt pár hónapban Tamással ezerrel készültünk a baba👼🏼 érkezésére és lassan szerencsére kijelenthetjük, hogy a finishben vagyunk.🙏🏻Ahhoz, hogy a kisfiúnk szobáját ki tudjuk alakítani, muszáj volt fenekestül felforgatni az otthonunkat.🤪 Az én régi dolgozószobámat, számomra a nyugalom szigetét🙏🏻🏝, kénytelenek voltunk megszüntetni, hiszen Noah baba birodalma lesz” – árulta el korábban Visváder-Palácsik Lilla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2020, időpont: 12:30 (PDT időzóna szerint)

“Sokan érdeklődtök, hogy mi van velünk? Megérkezett-e már a baba? Jelentem nagyon jól vagyunk, Noah még a pocakban, nagyon jó helye van ott🥰🥰 Már az utolsó hónapba léptünk, de még mindig azon vagyok, hogy beszerezzek a kisfiúnknak pár új dolgot👶🏼 Ti is így vagytok/voltatok vele, hogy a babás dolgokból sose elég?” – írta Lilla.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Visváder-Palácsik Lilla (@lillapalacsik) által megosztott bejegyzés, Aug 25., 2020, időpont: 12:12 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Palácsik Lilla/Instagram)


További cikkeink a témában

Bükfürdő

Ilyen egy igazán pazar hétvége Bükfürdőn

Írta:
0

Nemrégiben megújult a Greenfield Hotel Golf&Spa: belső tereik felújításra kerültek, újjászületett spa- és wellnessrészlegük, szobáik új, modern és elegáns külsőt kaptak. Ennek apropóján látogattunk el Bükfürdőre, hogy meglessük, milyen egy igazán pazar külsővel rendelkező hotelben eltöltött hétvége.

Kövess Facebook-on!
X