Főoldal > AKTUÁLIS > Szinetár Dóra kislánya már kész nő

Szinetár Dóra kislánya már kész nő

bereczki zoltánnagylánySzinetár Dóra
0

Írta:

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya már a hatodik osztályt kezdte.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán kislánya, Zora idén hatodik osztályba ment. Büszke anyukája pedig meg is osztott erről egy fotót és pár gondolatot.

“Felfoghatatlan, de 6.-os lett! Okos, gyönyörű, telis-tele szeretettel és kedvességgel, elképesztő humorérzékkel, és szerencsére egy rakás öniróniával… imádom! (Azt mondta, ok, ma bejöhetek, mert tudja, hogy szívesen találkozom a többi szülővel az első reggelen)” – írta Szinetár Dóra fotóhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Felfoghatatlan, de 6.-os lett! Okos, gyönyörű, telis-tele szeretettel és kedvességgel, elképesztő humorérzékkel, és szerencsére egy rakás öniróniával… imádom! (Azt mondta, ok, ma bejöhetek, mert tudja, hogy szívesen találkozom a többi szülővel az első reggelen🤪) És hála a szerencsénknek (hogy a mi környékünkön van Waldorf, és hogy tudunk ide járni), és a csodálatos Osztálytanítónknak, nagyon várta a ma reggelt!!!! Szereti! Élvezi! Ahogy én is a Waldorf-szülőséget!!! Szóval, év indul! Hajrá mindenkinek! Éljenek a közös reggeli beszélgetések, és a felejthetetlen ökörködés a suliba menet! Szép és szerethető tanévet mindenkinek! Akinek pedig ezért-vagy azért nehezebb, olvasson Vekerdyt! Sok Vekerdyt!!! Üdvözlettel: Anya, a sofőr… 😜🚙👱🏻‍♀️📚♥️#kicsilanyom #iranyasuli #kezdodik #hatodikos #imadom #édesokos #waldorf

Szinetár Dóra Official (@szinetardora) által megosztott bejegyzés, Szept 1., 2019, időpont: 11:12 (PDT időzóna szerint)

Ráadásul Szinetár Dóra lánya Waldorf iskolába jár, amiről többen is kérdeztek a színésznőtől. “Kedves Dóra! Igaz még csak most született, de nagyon foglalkoztat milyen a waldorf szemlélet. Lehetne majd egyszer, hogy írsz róla egy posztot? Hogy milyen a közoktatáshoz képest? Szívesen olvasnám” – kérdezte a színésznő egyik követője.

(címlap fotó: Szinetár Dóra/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X