Főoldal > AKTUÁLIS > Horváth Gréta így fest menyasszonyi ruhában

Horváth Gréta így fest menyasszonyi ruhában

horváth grétakészülődésmenyasszonyi ruha
0

Írta:

Jövőre köti össze az életét Horváth Gréta és párja.

A Nyerő Páros nyertesi jövőre tűzték ki az esküvőjüket, Gréta pedig már bőszen próbálgat. Közösségi oldalán elárulta, hogy imádja az esküvőket, igazi fanatikus.

“Én egy igazi esküvő fanatikus lány vagyok🤫 Nagyon szeretem ezt a hangulatot és környezetet. Lehet hülyének néztek de megosztok egy titkot Veletek! Ha rossz napom van akkor van, hogy random elmegyek szalonokba próbálni ruhákat” – írta Gréta, akin fantasztikusan áll az esküvő ruha. ITT megnézheted, mennyire.

A 30 éves anyuka azt is elárulta, hogy ezen a fotóján látta először felnőttnek magát.

“Ezen képen látom először “felnőtt nőnek” magam. Mennyire sokat változtam, mennyi mindent megéltem. Tetszik ez a kép, még akkor is ha nem a megszokott arcomat mutatja” – írta. 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leültem egy székre, Éva pedig kattintott! 😊 Ezen képen látom először “felnőtt nőnek” magam. Mennyire sokat változtam, mennyi mindent megéltem. Tetszik ez a kép, még akkor is ha nem a megszokott arcomat mutatja. Alig sminkben, zsíros hajjal csak néztem… De mennyi mindet látok magamon, amit az évek alatt észre sem vettem. Hihetetlen, hogy pereg az idő. A fiam jövőre iskolába megy én pedig férjhez. Még mindig nagyon nehéz felfogni azt is, hogy van egy gyerekem! Mikor nőtt meg ekkorára? Mikor lettem felnőtt? Olyan nagyon elképesztő az egész…. Várom a következő éveket. Várom a 30. szülinapomat is♥️ #idő #30leszek #nővagyok #nemvagyoktökéletes

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés, Nov 7., 2019, időpont: 10:51 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Horváth Gréta/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X