Főoldal > AKTUÁLIS > Smaltig Dalma új külsőt mutatott

Smaltig Dalma új külsőt mutatott

fogszabályozásmosolysmaltig dalma
0

Írta:

Smaltig Dalma arca átalakult.

Smaltig Dalmának nem újdonság a fogszabályozás, hiszen korábban elmondta, hogy már volt neki, de nem sikerült, így újra felkerült a készülék egy időre. Most azonban a felső ívtől megszabadul, és magabiztosan mosolyog:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Két kép, fogszabival fodrász előtt, mint egy szét ázott kuvasz ééésss fogszabi nélkül már pöpec beállított séróval! Papparappiiii, na milyen? Hogy tetszik? Azért a búrám így már elég kisimult (psss jó a ráncaim kivételével). Kicsit fog hiányozni, mert nem lesz mi csillogjon, de azért tudtam, hogy ennek is eljön majd az ideje. Mondjuk úgy írok itt, mintha már teljesen megszabadultam volna a fémtől, konkrétan búcsúzkodom 😅🤦🏼‍♀️Az ajkam újra a helyén, nem áll már ki a szám sem (most jajj mi lesz, nem lesz mibe belekötni 😱😂🤷🏼‍♀️). A lényeg, hogy vágjatok bele, vár titeket @dr_varga_adrienn a @silverdenthungary – ben! A legjobb csapat és ilyen menő mosolyokat csinálnak! 😎👍🏼

Dalma Smaltig (@dalmasmaltig) által megosztott bejegyzés, Dec 16., 2019, időpont: 6:35 (PST időzóna szerint)

“Kicsit fog hiányozni, mert nem lesz mi csillogjon, de azért tudtam, hogy ennek is eljön majd az ideje. Mondjuk úgy írok itt, mintha már teljesen megszabadultam volna a fémtől, konkrétan búcsúzkodom 😅🤦🏼‍♀️Az ajkam újra a helyén, nem áll már ki a szám sem ” – írta a fotóhoz Smaltig Dalma, aki két gyönyörű gyerkőc anyukája.

(címlap fotó: Smaltig Dalma/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X