Főoldal > AKTUÁLIS > Tihanyi Tóth Csaba: “nem láttam a jobb szememre”

Tihanyi Tóth Csaba: “nem láttam a jobb szememre”

betegségműtétTihanyi-Tóth Csaba
0

Írta:

Szerencsére a Barátok közt színésze túl van a nehezén.

Tihanyi-Tóth Csaba eddig nem árulta el, hogy nagy baj van. A Barátok közt színészét a napokban műtötték meg, ugyanis nem látott a jobb szemére. Ezt csak az operáció után árulta el követőinek.

“Lehullt a hályog… Mától végre látok! 🤩🤩🤩🤩 Senki nem tudott róla -a szűk családomon kívül -, ám most elárulom, hogy 2 és fél hónapja nem láttam a jobb szememre” – írta Tihanyi-Tóth Csaba. 

“Nagyon vigyázzatok a szemetekre! Nálam a szürkehályog egy banálisnak tűnő szemsérülésből keletkezett( véletlenül beleütöttek a szemembe 1 évvel ezelőtt). Már ezután voltak jelek, szemész is látott, de eleinte úgy tűnt, ez a korral jár, a kis baleset eszembe sem jutott. Október végén azonban egyik pillanatról a másikra egy vastag “nejlon vagy fólia” ereszkedett a jobb szemem elé, s innentől kezdve szinte semmit, csak fényeket láttam ezzel a szememmel. Persze vizsgálatok sora következett és a túlzsúfoltság, a decemberi ünnepek miatt csak mostanra kaptam műtéti időpontot. Úgyhogy az elmúlt 2 és fél hónapom igen nehéz és kellemetlen volt” – árulta el a részleteket Tihanyi-Tóth Csaba, aki szerencsére már jól van.

(címlap fotó: Tihanyi-Tóth Csaba/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X