Főoldal > AKTUÁLIS > Kandász Andrea fotója mindent visz

Kandász Andrea fotója mindent visz

alakformálásfogyáskandász andrea
0

Írta:

Kandász Andi elképesztő alakot mutatott.

Kandász Andreának még tavaly, az Ázsia Expressz 2. forgatása alatt sikerült jópár kilótól megszabadulnia. A műsorvezető azóta rendszeresen fut, edz valamit, így sikeresen megőrizte alakját. Fantasztikusan néz ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A kedvenc évszakom a nyár ! Neked? Ezért télen is trükkösen öltözködöm. A pulóver , kabát alá nyárias ruhadarabokat veszek fel, így – legalábbis amíg a lakásban tartózkodom – úgy érzem, hogy nyár van. Vicces játék , de gyerekkorom óta megszoktam. Olyan csodás napsütés van, hogy egy fotó erejéig kiemerészkedtem nyári szerelésben (igen ! A 120 Denes harisnya nem éppen nyári viselet , sebaj! ) az @erla_villa_ impozáns kilátású Panoráma lakosztályának teraszára. Belülről persze még fűt a délelőtti szaunázás melege, de már határozottan érzem, hogy a napsugarak idézik a tavaszt, a februári napsütésnek már ereje van, ha az arcod felé fordítod… Úgyhogy kabát fel és indulás kirándulni ! Mert kabátban, napsütésben , télen is nyár van! Szép vasárnapot ! Ölelés ! ❤️#azutazásnagykövetevagyok #kandászandivagyok #kandivagyok #kandászandimegaferi #erlavilla #évszak #nyar #tél #kandaszandrea #travel #gotohungary #utazás #wowhungary #eger Andrea #instahungary #instahun @kandaszandrea @ferencbalazsborszeki @erla_villa_

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Febr 16., 2020, időpont: 2:58 (PST időzóna szerint)

A futás mellett pedig squshol is.

“…Aztán egy hónap múlva félreléptem magassarkúban és bokszalagszakadással indultam el az Azsia Expresszre, így szünetelt a squash “karrierem”. Most ismét kedvet kaptam hozzá, mert a heti 5 futás mellé játékos sportként izgalmasnak tűnik” – mesélte Kandász Andrea. 

(címlap fotó: Kandász Andrea/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X