Főoldal > AKTUÁLIS > Kárpáti Rebeka küzd a plusz kilókkal

Kárpáti Rebeka küzd a plusz kilókkal

edzéskárpáti rebekasport
0

Írta:

Kárpáti Rebeka nagy elhatározásra jutott.

Kárpáti Rebeka közösségi oldalán vallotta be, hogy az elmúlt időszakban nem élt egészséges életmódot, emiatt felfutott rá plusz pár kiló. A gyönyörű modell és műsorvezető azonban most elhatározta magát, és edzésbe kezdett.

“Képzeljétek valahogy egyre gyakrabban jutok le edzeni… nem is értem magam, vagy hogy mi történhetett.😃💁🏼‍♀️ Cél: Szálkásodás, formálódás, vagy csak kevésbé “plötyisődés” és -5 kiló, hogy visszatérjek a normál súlyomhoz. Szerintetek menni fog?🤪 Vagy a kezdeti lelkesedés után visszatérek a szokasos McDrive-os életvitelemhez?” – írta a fotóhoz Kárpáti Rebeka.

Mi nem látunk semmi felesleget, Rebeka fantasztikusan néz ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szóval kijöttem a Kongói Demokratikus Köztársaságba egy Humanitárius túrára, az @afrikaertalapitvany csapatával. Nem gondoltam volna, hogy itt tanulok meg vakolni. Ma házépítés projekt volt , a csapat másik fele pedig ingyenes orvosi vizsgálatot tartott a helyieknek. Azt hiszem amikor az egyetemen tanultunk a kultúrsokk kifejezésről, valahogy nem jött át annyira, mint Most, Itt… A kép a Kongó folyón készült, amikor egy kis sziget-halászfaluhoz tartottunk. Mire odaértünk csak háztetőket találtunk mert az egészet ellepte az áradás. Az emberek a kis házak “padlásain” és az össze eszkábált deszkákon élnek, alszanak, kis ladikokkal közlekednek. Hihetetlen mi van itt. Mindenkinek ( főleg az Instagram társadalomnak😃) javaslom hogy jöjjön el egy ilyen útra mert 1 nap alatt megtanulod, hogy otthon semmi problémád és gondod nem lehet ahhoz képest ami itt van… Jelentkezem majd hosszasabban is csak nagyon kevés net lehetőség van. (: #kongo #humtour

Rebeka Karpati (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés, Jan 2., 2020, időpont: 10:08 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Kárpáti Rebeka/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X