Főoldal > AKTUÁLIS > Nem kérdés: Peller Mariannt teljesen kicserélték

Nem kérdés: Peller Mariannt teljesen kicserélték

átalakulásfogyásPeller Mariann
0

Írta:

Peller Mariann végre elégedett magával!

Peller Mariann sosem tagadta, hogy állandó harcot vív a kilókkal. A műsorvezető azonban sosem adta fel, aminek meg is van az eredménye, végre, elégedett magával. A fotó pedig magért beszél:

“Nagyjából 22évesen elképzeltem, hogyan szeretnék (fogok?) kinézni 35éves koromban. Láttam magam előtt egy csinos, pasztellszínű ceruzaszoknyát, – amit akkor elképzelhetetlen lett volna felvennem az erős körte alkatom miatt. És láttam, hogy elegáns magassarkút viselek, ami hosszabbítja-vékonyítja a lábamat. Eltelt 14év, és bár a hajam rövidebb, mint ahogy akkor, lelki szemeimmel láttam, de az összkép megdöbbentett: most esett le, hogy sikerült. Kemény munka kellett hozzá (mind lelki, mind fizikai), de olyanná formálódtam, amilyennek félénk hajadonként megálmodtam” – írta Peller Mariann.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nagyjából 22évesen elképzeltem, hogyan szeretnék (fogok?) kinézni 35éves koromban. Láttam magam előtt egy csinos, pasztellszínű ceruzaszoknyát, – amit akkor elképzelhetetlen lett volna felvennem az erős körte alkatom miatt. És láttam, hogy elegáns magassarkút viselek, ami hosszabbítja-vékonyítja a lábamat. Eltelt 14év, és bár a hajam rövidebb, mint ahogy akkor, lelki szemeimmel láttam, de az összkép megdöbbentett: most esett le, hogy sikerült. Kemény munka kellett hozzá (mind lelki, mind fizikai), de olyanná formálódtam, amilyennek félénk hajadonként megálmodtam. Néha még most sem hiszem el… Hálás vagyok ezért az ÚTért, amin járhatok! De úgy érzem, még csak most indultam el… #úton #talánmárrátaláltam Köszönöm a csodálatos, támogató és vérprofi munkátokat: smink @piroka08 haj @torpilla0525 fotó @erikarozsa 🙏👌🥰✨

Peller Mariann (@mariannpeller) által megosztott bejegyzés, Febr 21., 2020, időpont: 11:23 (PST időzóna szerint)

(címlap fotó: Peller Mariann/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X