Főoldal > AKTUÁLIS > Rácz Jenő kedvese, Gyuricza Dóra megbékélt magával

Rácz Jenő kedvese, Gyuricza Dóra megbékélt magával

gyuricza dórarácz jenősporttest
0

Írta:

Gyuricza Dóra végre egészségesnek érzi magát.

Rácz Jenő kedvese, Gyuricza Dóra fontos üzenetet osztott meg követőivel közösségi oldalán, érdemes megfogadni a tanácsát.

Végre jól érzem magam!🌼 A magabiztosság nem egy tulajdonság amivel együtt születünk. Ez egy tehetség ami mindnyájunkban megvan de tanulni és fejleszteni kell egy életen át!👊
Sokan azt gondolják tévesen hogy ez a szépséggel egyenlő, de kérdem én, ha ez így lenne, miért műttetné meg magát az a sok gyönyörű lány, és miért töltenék az egész napjukat lehetetlen fogyókúrákat végigkoplalva ha úgyis magabiztosak?
A legfontosabb, hogy megtaláld a saját erőd, és motivációd! Legyél kitartó és erős, de ami a legfontosabb, sugárzóan egészséges!❤️☀️ – írta Gyuricza Dóri, aki három kilót adott le krumpli diétával.

Úgy tűnik, hogy Dóri életében pedig megvan az egyensúly, hiszen Rácz Jenővel kiegyensúlyozott párkapcsolatban élnek.

 

(címlap fotó: Gyuricza Dóra/Instagram)


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X