Főoldal > AKTUÁLIS > Barta Szilvia koronavírusos, és nincs jól

Barta Szilvia koronavírusos, és nincs jól

barta sylviabetegségkoronavírus
0

Írta:

Barta Szilvia négy hete küzd a koronavírus ellen.

Barta Szilvia közösségi oldalán jelentette be, hogy elkapta a koronavírust. Négy hete küzd a korral otthonában, egyelőre nem érzi jól magát.

“Immár negyedik hete harcolok a Koronavírussal! 4 nehéz hét van mögöttem tele kétellyel, bizonytalansággal és reménnyel!
Túl vagyok sok lázas napon és egyhetes antibiotikum kúrán. Miután a tüdőt valamilyen szinten elérte a vírus a felülfertőzés veszélye miatt volt szükség antibiotikumra. Miután az kevésnek bizonyult most egy olyan újabb gyógyszert kapok amit a Covid-19 betegek tüneteinek enyhítésére adnak. Ettől reméljük a javulást!🙏 A fizikai megpróbáltatáson túl lelkileg és mentálisan is megviselt ez az időszak. Hiányoznak az illatok és az ízek, az erő és egészség érzése, egy alapos hajmosás, Lady kutyámmal való játék, de a legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik❣️🙏 Így is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon gyógyulhatok és nem kerültem olyan állapotba amin már csak a kórházban segíthetnek” – írta Barta Szilvia, aki bízik benne, hogy hamarosan jobbra fordul az állapota.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2020, időpont: 2:04 (PDT időzóna szerint)

Mielőbbi gyógyulást kívánunk!

(címlap fotó: Barta Szilvia/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X