Főoldal > AKTUÁLIS > Aromaterápiával az immunrendszerünk erősítéséért(x)

Aromaterápiával az immunrendszerünk erősítéséért(x)

aromaterápia
0

Írta:

A jelenlegi helyzet okot adhat a pánikra, mégis azt gondolom, hogy a higgadtság jelenti a legnagyobb segítséget. Sok infót olvasunk pro és kontra, mégis az igazi segítség nagyon kevés. Szükség van rá.

Dr. Házi Edina -gyógyszerész, kutató-fejlesztő -DRHAZI® hightech kozmetikumok gyártója

A személyes véleményem írom:

 • a vírusok viselkedését tekintve, ha elterjednek, akkor idővel mindenhova eljutnak, hozzánk is
 • a kérdés, hogy amikor elér hozzánk, vagy a szeretteinkhez: milyen koncentrációban jut el, milyen a mi állapotunk a befogadására és hogyan reagálunk
 • ezért szerintem a legfontosabb az, hogy a szervezetünk immunrendszerének védelmét a legjobb formába hozzuk, ha a vírussal találkozunk
 • készüljünk fel a vírussal való találkozásra és tegyük meg a tőlünk telhetőt, hogy a koncentrációját csökkentsük

A Bio Scan vizsgálatok inspiráltak, hogy elkezdjük az aromaterápiát nyálkahártyára is javasolni. A vizsgálataink szerint a legtöbb ember immunrendszerét mikro méretű kórokozók gyengítik és a gép javaslatot is tesz a kezelésre. A statisztikák azt mutatták, hogy ezek az alábbi fűszerek a leghatásosabbak.

Tanácsaim:

 • A hírek alapján a kínai orvosok tapasztalata az, hogy a magas dózisú C-vitamin (5 gramm intravénásan adagolva.) még a kritikus állapotú korona vírusos betegeken is segített.
 • Ez azt üzeni nekem, hogy annyi C-vitamin-t egyek, amennyit csak bír a gyomrom és a vesém. Javaslom, hogy kombináljátok a lágykapszulás C-vitamint az 1000 mg-os tablettás C-vitaminnal, amit akár 4+4 db-ig is növelhetünk, ha bírjuk! Kiváló megelőzés.
 • A probiotikumok folyamatos szedését hasznosnak tartom. Segíti az immunrendszer védekezését. Én a műanyag ampullás folyékony tartom a legjobbnak.
 • Napi 1 ampulla.
 • Az illóolajok nagy segítők. Kiválóan tisztítják a teret, de belsőleges használatra is alkalmasak, hogy a testünket erősítsük velük.
 • A normál tisztaságú illóolaj folyamatos gőzölése tisztítja a levegőt zárt térben Vírusölőként alkalmazhatjuk a szegfűszeget, eukaliptuszt, borsmentát, kubebaborsot vagy a teafát. Még jobb, ha kombinációkat használunk.
 • A gyógyszerészi tisztaságú illóolajokat alkalmazhatjuk belsőlegesen, de csak bio tisztaságú olajokban oldva javaslom. Szerintem a lenmagolaj és a szezámmag olaj a legalkalmasabb alap olajnak, de más olajakkal is működhet. A szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz illóolaj kombinációt alkalmazzuk leginkább vírus ellen, de ha érzékenység áll fenn, vagy várandóság esetén a borsmenta, teafa, eukaliptusz is kiváló lehet. Dózis: 70% alapolaj + 3×10% gyógyszerészi tisztaságú illóolaj. Használat: Nyálkahártya ápolására. A szájba cseppentve kiváló alap fertőtlenítést ad, és a nyálkahártyán jól fel is szívódik, hogy a sejtjeinkben is hasson. 1 – 2 csepp elegendő, inkább a gyakoriság fontos. Legjobb: Negyed / fél óránként kortyolunk folyadékot és utána 1 csepp keveréket eloszlatunk a száj nyálkahártyán. Várandóság esetén tilos használni a fahéjat!
 • Véleményem szerint a szájmaszk amennyire hasznos tud lenni szükség esetén, annyira káros is lehet. Ha egészségesek vagyunk, a friss levegő, a tüdő teljes átlégzése légzőgyakorlatokkal naponta többször sokkal hasznosabb. A Bio scan szerint az emberek 99%-a felszínesen lélegzik, és a tüdőtérfogatásnak az 1/3-át lélegzi át, így a 2/3-ban pang a levegő és helyet ad a fertőzésnek.

A Bio Scan vizsgálatok inspiráltak, hogy elkezdjük az aromaterápiát nyálkahártyára is javasolni. A vizsgálataink szerint a legtöbb ember immunrendszerét mikro méretű kórokozók gyengítik és a gép javaslatot is tesz a kezelésre. A statisztikák azt mutatták, hogy ezek az alábbi fűszerek a leghatásosabbak.

 1. Aromaterápiás olaj – FAHÉJ

70% Bio lenmagolaj + 10%-10% gyógyszerészi tisztaságú szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz olaj

 

 

 

 

 

 1. Aromaterápiás olaj – TEAFA

70% Bio lenmagolaj + 10%-10% gyógyszerészi tisztaságú teafa, bormenta, eukaliptusz olaj

 

Az illóolaj keverékeket elkészítheted magad is, de megrendelheted a drhazi.hu webshopban gyártói áron.

 

 

https://webshop.drhazi.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X