Főoldal > AKTUÁLIS > Tóth Gabi 25 kilót fogyott, megmutatta testét

Tóth Gabi 25 kilót fogyott, megmutatta testét

fogyástóth gabi
0

Írta:

Tóth Gabi rengeteget fogyott.

Tóth Gabi a szülés után extra gyorsasággal nyerte vissza alakját. Az énekesnő közösségi oldalán arról számolt be, nincs titok, egyszerűen nem foglalkozott a felesleges kilókkal, amik leolvadtak róla.

“…amikor délután elvonulhatok mert mostanában lett erre is időm , akkor meglátom magamat is! Észre sem vettem, hogy 25 kilót lefogytam!
Észre sem vettem, hogy nincs körmöm, pillám, csinos ruhám, belőtt séróm, parfümöm…. elengedtem mindent amit régen úgy éreztem,hogy kell mert ezek nélkül “meztelen” vagyok… hirtelen azon kaptam magamat , hogy nem nyomaszt semmi.. nem kellett visszaigazoló szelfi, nem kellett tükör, nem kellett kényszer póz vagy manír az elmúlt időben! Szeretve vagyok a családom és magam által minden külső visszacsatolás nélkül érzem az erőt és a magabiztosságot!!” – írta Tóth Gabi a fotójához.

Az énekesnő arra a kérdésre, hogy csinálta, így válaszolt követőjének:

“ahogy leírtam;) totálisan nem érdekelt:) teljesen elengedtem! Picit sem nyomasztott mert a rengeteg csoda ami körül vesz , levette a figyelmemet az önmarcangolásról és ezzel magamról is:) szóval magyarul sz@rd le” – írta Tóth Gabi.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Ápr 25., 2020, időpont: 11:53 (PDT időzóna szerint)

(címlap: Tóth Gabi/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X