Főoldal > AKTUÁLIS > Újabb hírek a koronavírusos Barta Sylviáról

Újabb hírek a koronavírusos Barta Sylviáról

barta sylviajárványkoronavírus
0

Írta:

Barta Sylviának nem volt könnyű az elmúlt pár hét.

Barta Sylvia közösségi oldalán számolt be, hogy koronavírusos lett, és nagyon rosszul van. Most új információk érkeztek az állapotáról.

“Hazudnék, ha azt mondanám, nem ijedtünk meg, de mindvégig pozitívak vagyunk. Sylvi nincs elzárva tőlünk, ugyanis a lányokon, és rajtam is átment a koronavírus, csak mi szerencsésebbek voltunk, és tünet nélkül megúsztuk, ellenben az édesanyjukkal” – nyilatkozta Sylvia férje a Borsnak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés, Ápr 2., 2020, időpont: 2:04 (PDT időzóna szerint)

“Hiányoznak az illatok és az ízek, az erő és egészség érzése, egy alapos hajmosás, Lady kutyámmal való játék, de a legjobban a gyerekeim és a férjem ölelése hiányzik❣️🙏 Így is hálás vagyok a sorsnak, hogy itthon gyógyulhatok és nem kerültem olyan állapotba amin már csak a kórházban segíthetnek. Hálás vagyok az orvosaimnak akik folyamatos kontroll alatt tartanak és már sokadszor bizonyosodott be róluk, hogy mennyire elhivatott, csodálatos emberek! Szerencsére a családom jól van, a gyerekek ebben a nehéz helyzetben komoly önállóságról tettek tanúbizonyságot!” – írta közösségi oldalán Barta Sylvia.

(címlap fotó: Barta Sylvia/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X