Főoldal > AKTUÁLIS > Friss hírek a koronavírusos Barta Sylviáról

Friss hírek a koronavírusos Barta Sylviáról

barta sylviakoronavírus
0

Írta:

Barta Sylvia hosszú ideig harcolt a koronavírussal.

Bartay Sylvia korábban már írta közösségi oldalán, hogy egyre jobban van, sőt, legyőzte a koronavírust. Most pedig az is kiderült, hogy visszatér a munkába.

“Hetek óta nem adtam hírt magamról, aminek az volt az oka, hogy a sorozatos visszaesések miatt már elhinni sem mertem, hogy jobban vagyok nemhogy elkiabálni! Most viszont azzal az öröm hírrel jelentkezem, hogy túl vagyok a Koronavírus elleni küzdelmem nehezén! Napról napra jobban vagyok, GYÓGYULOK!” – írta korábbi bejegyzésében Barta Sylvia, aki azóta a Mokkában is járt és örömmel jelentette be, hogy visszatér a munka világába jövő hét keddtől.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Barta Sylvia (@bartasylvia_hivatalos) által megosztott bejegyzés, Ápr 23., 2020, időpont: 1:57 (PDT időzóna szerint)

 

(címlap fotó: Barta Sylvia/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X