Főoldal > AKTUÁLIS > Kandász Andrea lánya felnőtt nő – dögös anyja-lánya fotó

Kandász Andrea lánya felnőtt nő – dögös anyja-lánya fotó

anyja-lányagyerekkandász andrea
0

Írta:

Kandász Andrea gyereknap alkalmából írt megható sorokat lányához, Lolcsikához – ahogy ő hívja.

Kandász Andrea lánya, Lolita kész nő, mi sem mutatja ezt jobban, ahogy édesanyja mellett büszkén pózol.

“Amikor nagymama leszel, akkor is a mi kislányunk 🤱maradsz Lolitánk! 👨‍👩‍👧Emlékszem, amikor 10 napos 👼🏻korodban elvittelek az első sétára, vastag rugdalózót adtam rád, gondosan, alaposan betakartalak két pléddel is. Meg ne fázz! Július vége volt, az elmúlt 30 év állítólag legmelegebb napja, de újdonsült, nagyon fiatal anyukaként azt hittem, hogy a kisbabák hőháztartása egészen más, mint a felnőtteké . Odajött hozzám egy néni és nagyon kedvesen megcsodált, hogy milyen szépséges vagy! Dagadt a mellem! Nemcsak a rengeteg anyatejtől, hanem a büszkeségtől is! Aztán finoman, hogy meg ne sértsen, a következőt mondta: “Kedveském! Vegye le drága erről a szegény kislányról a takarót, a rugit, térítsen a kis meztelen bőrére egy textil pelust, hiszen mindjárt megsül szegényke ! “ Azóta is tanulom az anyaságot . Ahogy mindannyian . Rengeteg történet van a tarsolyomban! Sohasem tudhatattam, hogy jól csinálom -e. Te akkor sem nyüszítettél, amikor 40 fokban síelésre öltöztettelek, mert túl aggódva hibáztam . Ma már felnőtt kapcsolatunk van, nagyon jó ember lettél , úgyhogy ma már nyugodt vagyok, hogy a legfontosabbat jól csináltuk” – írta a közös fotóhoz Kandász Andrea.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés, Máj 31., 2020, időpont: 4:20 (PDT időzóna szerint)

Kandász Andrea pedig a futás szerelmese lett, amivel formában tartja magát.

Indulandus! Hajnalban legszebb a mozgás!
Mindig este jártam futni … így aztán gyakran elmaradt, mert már nem volt erőm a feszített munkatempó miatt. Egy barátnőm javasolta, hogy ne várjak holnapig 🙂 és estig sem , mert így lehet leginkább kibújni a mozgás alól és igaza volt . Ma már élvezem a hajnalt … csak ő meg én … csodás szombatot !
– írta.

(címlap fotó: Kandász Andrea/Instagram)


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X