Főoldal > AKTUÁLIS > Kandász Andrea bikiniben mutatta meg magát 20 kilós fogyása után

Kandász Andrea bikiniben mutatta meg magát 20 kilós fogyása után

bikinifogyáskandász andrea
0

Írta:

Az 51 éves Kandász Andrea 23 kilós fogyása után bikinifelsőre vetkőzött.

Több mint 20 kilós fogyása után Kandász Andrea felszabadultabb, mint valaha. Olyannyira, hogy férjével közös sítúrájukon a márciusi ragyogó napsütésben a műsorvezető bikinifelsőre vetkőzött.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kandasz Andrea Official Page (@kandaszandrea) által megosztott bejegyzés

A sípálya mellett található büfékben megszokott, hogy a vendégek két csúszás között napoznak is egy kicsit, a pályán azonban egyáltalán nem jellemző barnulni. Andi sem csinált korábban ilyet, fogyása után azonban annyira jól érzi magát a bőrében, hogy úgy döntött, miért ne! Nem is kell mondanunk, hatalmas sikert aratott vele!

„Mióta Keleti Andi tanácsára egy palesztin népgyógyászatban népszerű étvágycsökkentő segítségével 23 kilótól szabadultam meg, felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel kapcsolatban. A bikinis sítúrám nemcsak a férjemnél aratott sikert: éppen csúszott felénk egy oktató, mögötte libasorban a felnőtt tanítványai. A tanár úr annyira lesett, hogy végül elvétette az irányt. Közben hangosan kiabálták, hogy „Ciao bella!” Ilyen ez az olasz virtus, jót mosolyogtunk rajta Ferivel” – mesélte a sztár.

Kép: nlc.hu

Címlapkép: Instagram

Forrásunk volt. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X