Főoldal > AKTUÁLIS > Komoly problémával szembesült Tóth Gabi

Komoly problémával szembesült Tóth Gabi

szorongástóth gabi
0

Írta:

Tóth Gabi és férje új problémával szembesültek. Tóth Gabi követői véleményét kérte.

Tóth Gabi és férje egy olyan problémával találták szembe magukat, amiről eddig nem is hallottak. Az énekesnő követőitől kért segítséget.

“Szeparációs szorongás?  Ha 2 éve valaki megkérdezi tőlem mi is ez, akkor tuti csak nézek mint a vett malac, hogy tessék? Viszont most, hogy tudom , érdekelne a tapasztalatotok! Nálatok mikor kezdődött? Hogy éltétek meg ? Gyanús, hogy kezdünk belemenni Marikával” – írta Tóht Gabi.

A válaszra nem kellett sokáig várni, egy háromgyerekes anyuka szívesen leírta a tapasztalatait.

“3 gyerkőcöm van, mindegyiknél máskor jött ki a szepa. 😊 A legkissebb egy hét múlva lesz 6 hónapos, de kezdem észre venni a jeleket. Nem lehet egyedül hagyni, letenni, amint kilépek a látóteréből elkezd sírni, ha felveszem akkor rögtön megnyugszik. Első gyerkőcnél nem tudtam mi ez, utána olvastam, megértettem. Másodiknál már mondhatni “rutinosan” kezeltem a dolgot…de bevallom mindig nehéz volt és jelenleg is az. Nekem a hordozás menti meg a minden napjaimat. Így velem-rajtam van a pici, de közben a nagyokkal is tudok foglalkozni. Egyébként 1-2 év körül megint előjön a dolog elvileg, újraközeledési krízis néven”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés, Júl 11., 2020, időpont: 5:05 (PDT időzóna szerint)

“nálunk detto! Nem lehet letenni egy percre sem mert totál kiborul😂 plusz az apja felvette és nem akarta😂 csak engem! Nahjooo picit élvezem” – írta válaszként Tóth Gabi.

(Nyitó kép: Tóth Gabi/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X