Főoldal > AKTUÁLIS > Sánta Juliska sosem volt ilyen formában

Sánta Juliska sosem volt ilyen formában

izomsánta juliska
0

Írta:

SÁnta Juliska fut, súlyzós edzéseket csinál, táncol és tiszta izom.

Sánta Juliska állandó mozgásban, edzésben van: munkájából adódóan táncpróbákra jár, de nem hanyagolja a futást és a súlyzós edzéseket sem.

Az eső és egy bölcsességfog műtét sem tudja megállítani:

“Esőben futás🤘🏼🏃🏻‍♀️🌧 Mikor elindultam szitált, na de aztán😂😂 mintha dézsából öntötték volna!🤭
Képzeljétek még sosem futottam esőben, de azt kell hogy mondjam király voooolt!🤩 Tényleg élveztem, volt benne valami izgi, valami új; csak egy kicsit fáztam😅 és eszembe se jutott, hogy 4 napja volt a bölcsességfog műtétem!(Ami jelentem szuperül van szerencsére!😍)” – írta Sánta Juliska.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés, Júl 19., 2020, időpont: 11:24 (PDT időzóna szerint)

Nem csoda, hogy alakja hibátlan:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A tenger illatát mindneki imádja!!😍💦 Na de az, hogy bennem most tudatosult, hogy én meg a Duna illatáért vagyok oda!!😯😯 Mivel már lassan 5 éve itt élünk a Duna-parton teljesen természetessé vált.. viszont napok óta azon mosolygok, hogy mikor futok,(nyilván a Duna-parton😅) rendszeresen mélyen magamba szívom a Duna illatát!.. Szuper a tenger, vagy bármilyen tó, biztos azok is ódákat tudnának zengeni, akik meg a Balatonnál laknak😁, de nekem ez vált az OTTHON illatává!❤️ Most nehezen tudnám elképzelni, hogy máshol éljek!😅 Megyek is futni mindjárt, hogy újra “szimatolhassak!”😍🙈😁😁 . . #santajuliska #duna #adunaillata #imádom #megyekisfutni #futás #run #running #sea #barcelona #beach #beachlife #beachbabe

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés, Júl 28., 2020, időpont: 10:21 (PDT időzóna szerint)

Már férjét is rávette a mozgásra.

“Avagy vagyunk, mert megy a futás kihívás @santalaci val, csak az a bibi, hogy tegnap nem voltunk és ma “büntetésből” kétszer kéne menni, de még nem indultunk el..🙈 Kíváncsi vagyok sikerül e rávennünk magunkat kétszer is” – írta Sánta Juliska.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sínen vagyok!😁 . Avagy vagyunk, mert megy a futás kihívás @santalaci val, csak az a bibi, hogy tegnap nem voltunk és ma “büntetésből” kétszer kéne menni, de még nem indultunk el..🙈 Kíváncsi vagyok sikerül e rávennünk magunkat kétszer is😅, deeeeeeeeee most jön a nagy bejelentés!😁 Neveztünk mindketten a következő Spartan Sprintre, ami Pezinokban lesz!!!!! Úgy örülök, hogy rávettem Lacit és csak reménykedem, hogy neki is akkora élmény lesz, mint nekem az orfűi verseny!😍🙏 Na de jön valaki közületek Szlovákiába az augusztusi Spartanra????💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️💁🏻‍♀️ . . ☝🏼A top ami rajtam van pedig a @galaxy__athletics oldaláról rendelhető, én imádom, mert kényelmes, gyönyörű és tart rendesen!😍 Ha szeretnétek Ti is ebben sportolni, mindenképpen használjátok a juliska15 kódot, hogy kapjatok rá kedvezményt!🤩😍☝🏼🙏 . Szép nyári napsütést, esőmentes futást Mindenkinek!!🤩🏃🏻‍♀️ . #santajuliska #futás #edzés #fitness #fitnessmotivation #galaxyathletics #galaxycrew #yousetthelimits #limitless #fitnesslife #fitnesslover #sport #run #spartan

Sánta-Széphalmi Júlia (@santajuliska) által megosztott bejegyzés, Júl 3., 2020, időpont: 3:33 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Sánta Juliska/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X