Főoldal > AKTUÁLIS > Tóth Vera megmutatta, mennyire nagy az összhang szerelmével

Tóth Vera megmutatta, mennyire nagy az összhang szerelmével

mozgásszerelemTóth Vera
0

Írta:

Tóth Vera élete nem is lehetne kerekebb.

Tóth Vera és Pauli Zoli kiegészítik egymást, mi sem mutatja jobban az énekesnő friss fotója, ahol kéz a kézben csak úgy ragyognak.

“Minden nap legyen miért csodálni egymást. Nem csak akkor, amikor csinos, vagy szép a másik, hanem akkor is, amikor a törekvés és az erő mutatkozik meg benne, amikor minden csillag rosszul áll, mégis bizakodó, reménykeltő és annak ellenére, hogy hulla fáradt, képes néhány pozitív szóval tunningolni a másikat… Így élünk mi a mindennapokban, kialakul a stabilitás, szép lassan felépül egy szép kapcsolat, amiben a szerelem és a szenvedély nem csitul, hanem egyre erősebb lesz.. Mindez egyetlen hangos szó nélkül. Jó olyan társra lelni, aki soha nem engedi el a kezed és akkor sem érzed magad egyedül, ha épp nincs veled.. s egyik nap sem felejtünk el hálát adni egymásért” – írta Tóth Vera a fotóhoz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés, Aug 13., 2020, időpont: 10:44 (PDT időzóna szerint)

Tóth Vera emellett természetesen az edzéssel sem hagyott fel, rendszeres fut.

“Mit mozogtál ma? Menjek a francba a hülye kérdéseimmel?” – írta Tóth Vera, aki smink nélküli fotója mindenkit elbűvölt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mit mozogtál ma? Menjek a francba a hülye kérdéseimmel? 😆😅 #húzzatokedzeni #noretus #filtervan #makeupnincs #hájisvan #majdnemlesz #reggelem #palkonya #weightloss #motivation #running

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés, Aug 9., 2020, időpont: 4:39 (PDT időzóna szerint)

(címlap fotó: Tóth Vera/Instagram)


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X