Főoldal > AKTUÁLIS > Rengeteget fogyott Győrfi Pál fia, Dani

Rengeteget fogyott Győrfi Pál fia, Dani

fogyásgyőrfi danigyőrfi pál
0

Írta:

Győrfi Dani 25 kilótól szabadult meg.

Győrfi Pál fia youtuberként dolgozik, de emellett a Dancing with the Starsban is táncol. Dani pedig azt is elárulta, hogy az utóbbi időben jelentős súlyfeleslegtől sikerült megszabadulnia.

“Sokan nem is tudják, hogy milyen nagy átalakuláson mentem át, ami csak részben köszönhető a Dancing with the Starsnak. Hónapokkal ezelőtt testépítéssel próbálkoztam. Ennek érdekében testtömegnövelésbe kezdtem, sokat edzettem, izomnövelés volt a cél, de sajnos menet közben leálltam az edzésekkel, és ennek következtében a súlyom gyorsan növekedni kezdett, mire elértem a 100 kiló feletti súlyt, éreztem, hogy rossz irányba változom” – mondta a Borsnak Dani, aki a táncnak köszönhetően sokat alakult.

“Olyan helyeken nőttek izmaim, ahol előtte sosem voltak, szépen leszálkásodtam. Több mint 25 kilót fogytam” – mondta Győrfi Dani.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Győrfi Dániel (@gyorfidani) által megosztott bejegyzés

(címlap fotó: Győrfi Dani/Instagram)


További cikkeink a témában

levegő

Tisztább levegő otthon és a bolygón! (x)

Írta:
0

Mostanság egyre nagyobb hangsúly helyeződik a környezetvédelem fontosságára, hiszen mindennapi szokásainkkal – ha nem is vagyunk tudatában – befolyásolhatjuk Földünk sorsát. De miért ne döntenénk tudatosan? Miért ne választanánk olyan termékeket, amikről tudjuk, hogy jótékony hatással vannak környezetünkre? Az Aromax-szal most nem csak saját otthondról gondoskodhatsz, de a bolygó jövőjéről is.

Kövess Facebook-on!
X