Főoldal > AKTUÁLIS > Amy Schumer őszintén vallott arról, hogyan fogyott le

Amy Schumer őszintén vallott arról, hogyan fogyott le

amy schumerfogyáshasi műtétzsírleszívás
0

Írta:

A 94. Oscar-díjátadójának világhírű műsorvezetője őszinte akart lenni a világgal, ezért sem rejtette véka alá, hogy néhány hónappal ezelőtt zsírleszívást hajtottak rajta végre.

Amy Schumer ma már nyíltan beszél arról, miért döntött a zsírleszívás mellett, eleinte azonban maga sem volt biztos döntésében mondván, ezzel azt emelné ki, fehér nőként milyen kiváltságokkal rendelkezhet kedve szerint.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@amyschumer által megosztott bejegyzés

A komikus és színésznő – aki egyben a legutóbbi Oscar-díjátadó három társműsorvezetőjének egyike is volt – januárban fedte fel, hogy zsírleszívást hajtottak raja végre azért, mert nem volt elégedett saját testképével. A 40 éves Schumer úgy döntött, fontos, hogy nyíltan beszéljen a beavatkozásról, mert nem akarta, hogy az emberek azt higgyék, természetes módon karcsúsodott.

„Meg akartam osztani az emberekkel, egyszerűen azért, mert nem tudok hazudni magamról”
– mesélte egy amerikai podcast-műsorban.

Egyszerűen nem tudom megtenni, hogy csak azt mondom – Igen a felülések és a füstölt lazac evése miatt fogytam le. Muszáj volt őszintének lennem.

Miközben azt érezte, muszáj őszintének lennie a világgal, szégyellte is magát, mert a zsírleszívás olyan procedúra, amelyet a mai világban is csak kevesen engedhetnek meg maguknak.

„Rosszul éreztem magam, mert ez olyan kiváltságos dolog, aztán azt mondtam: Nos, a pénzes emberek szép autót vezetnek… Az én „szép autóm” az, hogy, egy liter zsírt szívnak ki a hasamból.”

Bár a komika most jobban érzi magát a bőrében, azt is elmesélte, hogy nem a kilók miatt volt fontos neki elvégezni ezt a procedúrát, hiszen ahogy ő mondja, sosem a testéről volt híres, ám egy idő után – ahogy fogalmazott – belefáradt abba a látványba, amit a tükör előtt állva látott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@amyschumer által megosztott bejegyzés

Schumer elmondta, ekkor jött rá arra, hogy a hasán a császármetszés feletti rész állapota nem fog csak úgy hosszú sétáktól és roston csirkemelltől megváltozni, ezért választotta az agresszívabb kezelést azután, hogy felgyógyult a méhének és vakbelének szeptemberi eltávolítása után (Amy Schumert évek óta gyötörték az endometriózis okozta folyamatos fájdalmak).

Meggyógyultam, és úgy voltam vele, hogy lehet-e zsírleszívás? Megcsináltattam a zsírleszívást, és nagyon jól érzem magam. Csak azért akartam ezt elmondani, mert ha bárki lát engem képeken vagy bármi máson, és azt mondja, hogy vékonyabbnak tűnik, meg ilyesmi, azért van, mert megműttettem magam

– nyilatkozta Schumer hozzátéve, mennyire fontos számára nyilvánosan is őszintének maradni másokkal.

Forrásunk volt.

Címlap: Getty Images/Jeff Kravitz/FilmMagic


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X