Főoldal > AKTUÁLIS > Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

bikini
0

Írta:

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

A megfelelő fürdőruha kiemeli az egyéniséget, önbizalmat, magabiztosságot ad. A következő tippekkel és tanácsokkal segítünk, hogy megfelelő fürdőruhát válassz, és ne feszengj a vízparton!

Bikini, az örök kedvenc

A vízi sportágakat és a napozást kedvelő nők körében az egyik legnépszerűbb fürdőruha egyértelműen a bikini. Nem is csoda, hiszen széles palettán válogathatsz mind a bikinialsó, mind a bikinifelsők terén. Népszerűek a háromszögletű bikini felsőrészek, a bandeau-ok és push-up-ok, ahogy a sportos darabok is.

Tipp: Ha teltebb dekoltázsra vágysz, akkor mindenképp válassz push-up hatású bikinit. Ha dús keblekkel ajándékozott meg a természet, akkor érdemes kosaras bikinifelsőt választani, ami megfelelő támaszt nyújt.

Miért is annyira kedvelt a bikini?

Sokan azért választják, mert nagyobb mozgásszabadságot ad, mint az egyrészes fürdőruhák, úszódresszek. Külön felső és alsó részből állnak, így a felső és alsó méretét könnyebb a különböző testalkatokhoz hozzáigazítani. Elsősorban a napimádók körében kedvelt, keveset takar, így a barnuláshoz tökéletes.

Tipp: a brazil bikini igazából aranyközépút a tanga és a hagyományos bikini között. Érzéki, finom megjelenést kölcsönöz a vízparton, és többféle alakhoz is előnyös. Ráadásul a brazil bikinialsó bármelyik bikinifelsővel kombinálható. Kényelmes, trendi, amely napozáshoz és strandjátékokhoz is telitalálat.

· Karcsúsító bikinik és a tanga fazonú fürdőruhák éve

A tanga fazonú fürdőruhák és bikinik a nyolcvanas években jelentek meg először, de újra nagy divatjukat élik. Mindig is népszerűek voltak, elsősorban a melegebb, trópusi desztinációkban, ahol a nők sok időt töltenek a tengerparton. Mivel keveset fednek, sokat mutatnak, elsősorban napozásra érdemes bevetni ezeket a szexi darabokat.

· A nők igaz barátja: a karcsúsító bikini

A karcsúsító, alakformáló bikinik esetében a magas derékszabás a legnépszerűbb választás, hiszen laposabbnak mutatják a hasat, és hangsúlyosabbá teszik a karcsú derékívet.

Egyrészes fürdőruhák újkora

Az egyrészes fürdőruhák az utóbbi években egyre népszerűbbek, köszönhetően modern szabásuknak. Választhatsz mély dekoltázzsal, oldalsó kivágással vagy dekoratív pánttal feldobott darabokat is.

Az egyrészes fürdőruhák azoknak kiváló, akik kényelmetlenül érzik magukat bikiniben. Igazi alapdarabok, amelyek visszafogottak, mégis trendik, kiválóak úszásra (az úszódresszeknél sokkal nőiesebbek) és strandjátékokhoz is. Ráadásul a mély dekoltázzsal szabott egyrészes fürdőruhák optikailag nyújtják a felsőtestet, ezáltal karcsúbbnak mutatják az alakot.

Az egyrészes, karcsúsító fürdőruhák az alakformáló bélésnek köszönhetően segítik feszesíteni és korrigálni a problémás testrészeket. Az egyrészes alakformáló fürdőruha esetén is előnyös kombináció a sötét és színes fürdőruhaanyag, a csípőrészen alkalmazott ráncolás. Ha pedig ehhez még trendi állat- vagy virágmintás anyag is párosul, az igazi telitalálat!

Ne feledkezz meg a kiegészítő darabokról sem!

A vízparti outfitet egy divatos bikinin vagy egyrészes fürdőruhán túl is feldobhatod, például egy strandkendővel vagy egy lenge, sokat sejtető, mégis divatos strandruhával – ha épp meguntad a napozást. Megvéd a nap káros sugaraitól, kényelmesen mozoghatsz benne. Ha ez nem igazán a te stílusod, akkor érdemes egy sportos, elegáns fürdőnadrágot beszerezni, ami kiváló a strandtevékenységekhez, sportokhoz.

További inspirációért látogass el az Astratex webáruházába.


További cikkeink a témában

bikini

Fürdőruha-kisokos: így legyél trendi a strandon!

Írta:
0

A megfelelő fürdőruha kiválasztása komoly kihívást jelent a nők körében, hiszen az sem mindegy, milyen strandtevékenységhez keressük a megfelelő darabot. Úszáshoz, strandjátékokhoz, napozáshoz keresel valami kényelmes, trendi és szexi darabot? A következő tippek segítenek megtalálni a tökéletes fürdőruhát!

Kövess Facebook-on!
X