Főoldal > AKTUÁLIS > Ezt a diétát követi a Sziget Fesztivál fellépője, a bombanő Kylie Minogue

Ezt a diétát követi a Sziget Fesztivál fellépője, a bombanő Kylie Minogue

Kylie Minogue
0

Írta:

Kylie Minogue 56 évesen is remek formában lépett a Sziget Fesztivál nagyszínpadára. Mintha megállt volna az idő az “I Should Be So Lucky” énekesnője számára. Na de hogyan csinálja?

Az ausztrál énekesnő a Sziget Fesztivál headlinerei között lépett fel a nyitónapon, nem is akármilyen formában. Az 56 éves sztár elkötelezett híve az egészséges étkezésnek, amely megmutatkozik ragyogó bőrén és energikus táncmozdulatain.

Kylie a paleo diétát követve rengeteg zöldséget, gyümölcsöt és fehérjét fogyaszt, kerüli a tejtermékeket és a cukrot. Reggelire például pirított kenyeret eszik kecsketejvajjal és mandulapasztával. Nagy rajongója a jó kávénak is, amelyről azt mondta:

“Bár eléggé egészséges életmódot folytatok, megszállottja vagyok a jó kávénak.”

Ebédre gyakran fogyaszt grillezett halat zöldségekkel, és vacsorája is hasonlóan egészséges, mint a többi étkezése. A paleo diéta megengedi a hús, hal, zöldség, tojás és fűszerek fogyasztását, így Kylie az ízletes curryket és lazaccal tálalt sült zöldségeket is szereti. A feldolgozott ételeket azonban kerüli. Szereti a finom borokat, sőt, saját bormárkát is létrehozott.

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X