Főoldal > ÉV EDZŐJE > Idén is keressük az Év edzőjét! Ki lesz az?

Idén is keressük az Év edzőjét! Ki lesz az?

edzésedzőÉv edzőjeRubint Réka
0

Írta:

A WELL&FIT SZERETNÉ MEGTALÁLNI 2019-BEN IS AZ ÉV EDZŐJÉT – AKKREDITÁLJ, JELÖLJ, SZAVAZZ, NYERJ!

Nagyon szeretünk edzeni, edzésre járni, mozogni, és nagyon szeretjük az edzőinket is, akik segítenek céljaink elérésében, és akik megismertetik velünk a mozgás örömét. Te is így vagy ezzel? Most arra vállalkozunk, hogy megtaláljuk azokat az edzőket, akik szerintetek a leghitelesebbek, és akiknek a legtöbbet köszönhetünk.

Ki lesz az év edzője? Talán épp a te edződ lesz az, vagy téged választanak meg a vendégeid, ha edzőként dolgozol? Bármi lehetséges!

5+1 KATEGÓRIÁBAN KERESSÜK AZ ÉV EDZŐJÉT!

  1. személyi fitnesz edző: aki személyre szabottan készít edzésprogramot, levezeti az edzést, motivál, segíti a vendéget céljainak elérésében.
  2. csoportos órát tartó fitnesz edző: aki változatos és izgalmas edzéseket tart kisebb-nagyobb csoportoknak, motivál, lelkesít, összefogja a csapatot, közösségé formál.
  3. prezenter: aki nagyközönség előtt tart órákat, fitneszeseményeken lép fel, vagy akinek a DVD-jére otthon is lehet edzeni.
  4. sportedző: aki egyéni sportágban edzi sportolóit, vendégeit, edzéstervvel és tanácsokkal látja el őket. (pl. futás, úszás, kerékpározás, triatlon, vívás, judo, birkózás, crossfit stb.)
  5. csapatsport-edző: aki összefog és irányít egy sportcsapatot (pl. kosárlabda, kézilabda, foci).

+1: év felfedezettje: Az edző, aki maximum két éve van a szakmában, de elhivatottságával, tudásával és lelkesedésével már most sokat tett vendégeiért. Ebben a kategóriában csak a szakmai zsűri szavaz, és oszt ki különdíjat.

Segíts nekünk, hogy megtalálhassuk őket!

MI A TEENDŐD?

HA EDZŐ VAGY:

Akkreditáld magad az Év edzője jelöltek közé, hogy aztán a vendégeid jelölésükkel és szavazataikkal kifejezhessék támogatásukat.

HA AZ EDZŐDET SZERETNÉD JELÖLNI:

Szólj az edződnek, hogy akkreditáljon mielőbb, hogy aztán őt is lehessen jelölni, majd szavazni rá!

MIÉRT AKKREDITÁLJ, MIÉRT GYŰJTSD A JELÖLÉSEKET?

Ha edzőként akkreditálsz, akkor bekerülsz azok közé, akiket aztán a tanítványai jelölhetnek az Év edzője díjra. Minél több jelölés érkezik egy, az Év edzője szavazásra akkreditált edzőre, annál nagyobb eséllyel kerül be a kategória azon 5 edzője közé, akik közül végül a szavazatok alapján kikerül az Év edzője!

AZ ÉV EDZŐJE SZAVAZÁS MENETE:

Április 11-től október 13-ig : edzői akkreditációs szakasz, amikor az edzők jelentkezhetnek, illetve a tanítványok kérhetik edzőjüket, hogy jelentkezzenek az Év edzőjének

Július 17-től október 13-ig: jelölési szakasz, amikor az akkreditált edzőkre jelöléseket lehet leadni, illetve még mindig lehet edzőket akkreditálni a jelöltek közé

Október 16-tól november 17-ig: szavazási szakasz, ahol az 5 kategória 5 legtöbb jelölést kapott edzőjére lehet voksolni, a végén közülük kerül ki az Év edzője kategóriánként.

A nyertes edzők 1 évig használhatják a Well&fit ÉV EDZŐJE címet, 100 000 Ft értékű BioTechUSA táplálék-kiegészítő utalványt kapnak, illetve bekerülnek a Well&fit magazinba és wellandfit.hu oldalra.

Akkreditálj, gyűjtsd a jelöléseket, kerülj be a kategória top 5 jelöltje közé, majd legyél te az Év edzője!


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X