Főoldal > ÉV EDZŐJE > Man maker – Nincs csodaszer, csinálni kell!

Man maker – Nincs csodaszer, csinálni kell!

BiotechUSAedzéséletmódman maker
0

Írta:

A Man maker videósorozat második részéből megtudod, hogy juthatsz túl a holtponton.

A BioTechUSA Magyarország 5 részes videósorozatot indított, Man maker címmel: ebben Magosi Zsombor, személyi edző és Csórics Balázs színész egy férfiaknak szóló, szálkásító edzésprogramot mutatnak be, edzőként és tanítványként körbejárva a témát. A kőkemény edzés mellett természetesen az aerob edzés is alternatíva lehet azok számára, akik valamelyest könnyedebb mozgásformával szálkásodni szeretnének.

Az első részből megismerhetted a Man maker crossfit gyakorlatot, a sorozat második részében pedig Zsombor és Balázs a holtpontokon való túljutásban lesznek a segítségedre! Zsombor elárulja azt is a videóban, hogy neki mi a saját módszere arra, ha úgy érzi, már nem bírja, és hogyan jut túl ezen a fázison. Balázs pedig arról beszél, szerinte miért fontos, hogy legyen az edzésnél egy célod.

Ahogy azt a fiúk is elmondják, nagyon egyszerű szabályok szerint működik ez az egész, nincs varázsszer, csodarecept. De akkor mi segíthet? A videóból biztosan megtudod!


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X