Főoldal > ÉV EDZŐJE > “Fájdalom nélkül nincs győzelem”

“Fájdalom nélkül nincs győzelem”

BiotechUSAedzéséletmódvideó
0

Írta:

Végéhez ért a Man maker, a BioTechUSA Magyarország 5 részes videósorozata egy kimondottan férfiaknak szóló, szálkásító edzésprogramról. Magosi Zsombor, személyi edző és Csórics Balázs, színész az utolsó részben összegzik az elmúlt időszak tapasztalatait.

A program során a fiúk végigvették az edzéssel kapcsolatos hiedelmeket, tévhiteket, segítettek abban, hogyan lendülj túl a holtponton, és elmondták, miért fontos, hogy legyen egy célod, elmagyarázták, mi a különbség fogyókúra és diéta között, és megmutatták, milyen a tökéletes étrend szálkásításhoz. A táplálék kiegészítők használatától még mindig sokan tartanak, Zsombor és Balázs viszont elmondták, miért jó ezeket fogyasztani, sőt azt is megtudtuk tőlük, mikor miből vigyünk be egy kis extrát.

A Man maker legutolsó részében Balázs elmondja, miért jó, hogy nincs a programban shortcut, nincs rövidítés, hogy nem tudod megúszni, ahogy ő fogalmaz: „amit le kell tenni az asztalra, azt le kell tenni az asztalra.” Zsombor rávilágít arra, hogy a komfortzónán belül bizony nincs fejlődés, és megtudjuk a fiúktól azt is, miért fontos, hogy legyen egy személyi edzőnk, aki segíti a munkánkat.

Az edzés nem csak azon múlik, hogy a test hogy bírja a terhelést, a fájdalmat, ahogy Zsombor mondja: „ehhez az idegrendszernek is hozzá kell szoknia.” Mi segíthet ebben? Nézd meg a sorozat utolsó részét, hogy megtudd!


További cikkeink a témában

BiotechUSADiaz

Diaz fitt kulisszatitkai

Írta:
0

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte és ontja magából a jobbnál jobb slágereket.

Kövess Facebook-on!
X