Főoldal > bringa > Bringaanyuk két keréken

Bringaanyuk két keréken

biciklibringabringaanyukbringás brigantikkerékpárkolovratnik krisztián
0

Írta:

A Bringás Brigantik következő epizódjában három olyan anyukát ismerhetsz meg, akik gyerekeik érkezése előtt is rendszeresen bringáztak, és ugyanezt teszik most is – immár csemetéikkel.

Gyermekeink további fejlődését alapvetően határozzák meg azok az élmények, amelyek az első három évben történnek velük. Fontos tehát az is, hogy ezalatt miként találkoznak, találkoznak-e egyáltalán a bringázás élményével. Epizódunkban három olyan fiatal és csodálatos anyukát mutatunk be, akik napi rendszerességgel kerekeztek kicsinyük érkezése előtt is, de a szülés után is rendszeren tekernek – immár gyermekeikkel.

Három csodás anya, három különböző karakter, három megoldás arra, hogy egészen apró kortól kicsinyük alapélménye lehessen a bringás lét:                                                                                                        

Anna a biokertész vidéken növények közt érezné magát a legjobban, de a városban a bringafutári létet érezte leginkább testezállónak.

Szintén Anna, a gyógypedagógus mindig is úgy gondolta, hogy a bringa az egyetlen jó közlekedési alternativa.

Zita, a  filozófiatanár  fejben ügyesen biciklizik, de  elmondása szerint a  valós helyzetekkel való viszonya ennél kicsit bonyolultabb….

Az viszont egyszerű képlet és ezt Annáink és Zita tudják: az az élmény, amit a budapesti bringázással nyújtanak kicsinyeiknek egy boldogabb, bringásabb budapesti életre készíti fel őket.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X