Főoldal > DIÉTA > Galerius – Élményteli kényeztetés

Galerius – Élményteli kényeztetés

0

Írta:

Javaslatunk: irány Siófok! Először sétáljunk végig a Balaton partján az Aranypart Hotel gyönyörű parkosított kertjében, majd a Galerius római császárról elnevezett, fedett élményfürdőben és wellness központban szerezzünk magunknak felüdítő perceket. A fürdő – nevéhez méltóan – a régi római fürdők hangulatát idézi, felszereltsége és szolgáltatásai igazi 21. századiak. A medencék és a szaunák világa, megannyi […]

0000972_2.jpg ()

Javaslatunk: irány Siófok! Először sétáljunk végig a Balaton partján az Aranypart Hotel gyönyörű parkosított kertjében, majd a Galerius római császárról elnevezett, fedett élményfürdőben és wellness központban szerezzünk magunknak felüdítő perceket. A fürdő – nevéhez méltóan – a régi római fürdők hangulatát idézi, felszereltsége és szolgáltatásai igazi 21. századiak. A medencék és a szaunák világa, megannyi wellness-szolgáltatással nyújt élményteli kikapcsolódást és páratlan felfrissülést. A kezelések között mindenki találhat kedvére valót, hiszen vannak kiváló nyugtató és stresszoldó hatásúak, de relax, aroma és vitalizáló masszázsokkal is segítenek megteremteni a test és a lélek harmóniáját. Amíg mi megadjuk a testünknek a kényeztetést, addig a gyermekeink 7, medencében biztosan jól szórakoznak majd.

0000972_3.jpg ()

A hideg őszi napokon garantáltan jól fog esni a melegvizes fürdő valamennyi wellness szolgáltatása, a bőröd nyárias barnaságáról a fürdő kiváló minőségű Ergoline álló-és fekvő szoláriumai gondoskodnak. Ha időközben megéheznél, akkor sem kell messzire menned, hiszen az első emeleten snack-bár várja a gasztronómiai örömökre éhező-szomjazó fürdővendégeket.

0000972_1.jpg ()

Nem kell sietni mindezzel, hiszen a fürdő este, kivilágítva nyújtja a legszebb látványt. Az egyedülálló fénytechnikának köszönhetően a plexi alapanyagú nyak- és hátzuhanyokból
kiömlő megvilágított víz olyan benyomást tesz, mintha a
fürdőző fényben úszna. És akkor még nem is említettük azokat a légkondicionált különtermeket, ahová a cég költségén egy tréning alkalmával még értekezni is visszajöhettek, vagy ahol a gyerekeknek egy igazán emlékezetes, egyedülálló szülinapi zsúrt is szervezhetek.
Ha pedig úgy döntöttetek, hogy irány a szálloda, akkor 159 szobából választhattok, amelyek mindegyike kényelmeteket szolgálja. A szobák nagy alapterületűek, és színes televízió, rádió, telefon, hűtőszekrény is a rendelkezésetekre áll.

Reméljük, jól érezted magad Siófokon és egy újabb hétvégi pihenésen vagy egy céges tréning alkalmával ismét vendégeink között üdvözölhetünk majd!

Ellátogatok a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ honlapjára!

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X