Főoldal > DIÉTA > 138 kilót nyomott, de felére fogyott ezzel a módszerrel

138 kilót nyomott, de felére fogyott ezzel a módszerrel

fogyás
0

Írta:

A háromgyermekes édesanya súlycsökkentő műtét és tabletták nélkül felezte meg saját testsúlyát. Azt is elárulta, mi volt a módszere.

A háromgyermekes édesanya 138 kilóról fogyott le 69 kilóra, és mindehhez semmilyen csodabogyót vagy orvosi kezelést nem vett igénybe. Erin a középiskolában vált túlsúlyossá, amiért sokan csúfolták is. Rengeteg egészségügyi problémája döbbentette rá, hogy ez így nem mehet tovább, 2022-ben pedig eldöntötte, hogy rendszeres testmozgással és egészséges táplálkozással megszabadul felesleges kilóitól.

„Úgy döntöttem, hogy megosztom a fejlődésemet a TikTokon. Motiváló volt más nőkről hallani, akik lefogytak; a történeteik sokat segítettek a saját fogyásomban. Ezután elkezdtem megosztani a tippjeimet, receptjeimet és kedvenc egészséges ételeimet” – mesélte.

Napjait zöldekkel és kávéval indítja, ezt pedig fehérjedús reggeli követi, például tojás. Az ebéd és vacsora szintén magas fehérjetartalmú, a késő esti étkezéseket pedig kerüli. 2024-ben online coaching vállalkozását is elindította, amivel másoknak segít az életmódváltásban. Erin azt tanácsolja a fogyni vágyóknak, hogy ne bonyolítsák túl, koncentráljanak az edzésre és a helyes táplálkozásra, és legyenek türelmesek magukhoz.

Forrásunk volt.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X