Főoldal > Heroes > Ezeket hozd magaddal a Spartan Heroes-ra

Ezeket hozd magaddal a Spartan Heroes-ra

akadályfutásfelszereléspályaSpartan Heroesverseny
0

Írta:

A lelkesedés és a versenyszellem alap – de mi azért összeállítottunk egy rövid listát, hogy biztosan ne maradjon otthon semmi fontos szeptember 30-án. Így nem lesz más dolgod, mint teljes gőzzel az akadálypályára hangolódni!

Amire szükséged lesz:

Strapabíró edzőcucc: érdemes olyat választani, ami nyugodtan bekoszolódhat a kúszás-mászás-ugrálás során, már csak azért is, mert a versenyt esőben is megtartjuk! Emellett az is fontos szempont, hogy a ruházatod ne korlátozzon semmiben, szabadon tudj mozogni benne.

Kényelmes sportcipő: ahogy a funkcionális edzéseknél, úgy a Spartan Heroes esetében is elengedhetetlen egy bejáratott, jól tartó, kényelmes edzőcipő, amiben akár a földön, vízen és levegőben is megállod a helyed. Egyéb segédeszközt (például kesztyűt vagy magnéziumport) nem lehet használni a verseny során!

Törülköző: egy törölközőt érdemes magaddal hozni, mert ez bizony izzasztó menet lesz! Akkor sincs baj, ha már nem fér az edzőtáskádba – a Spartan Heroes versenyzőink welcome csomagjába egy kis törölközőt is készítettünk, de a STR8 Hero standjánál is felfrissülhetsz egy kicsit, miközben megismerkedsz az illataikkal.

Amivel mi készülünk:

Beosztási táblázat: a regisztrált versenyzők e-mailben megkapják a beosztási táblázat elérési linkjét, amire kattintva megnézhetik, hogy pontosan mikor kell a rajthoz állniuk.

Rágcsálnivaló: a Spartan Heroes versenyzői a welcome csomagjukban Jana vizet, Rise NRG Classic energiaitalt, Fit reggeli müzliszeletet és Haribo gumicukrot is találnak majd, egy kis extra energiapótlás gyanánt.

Dupla belépés: a versenyzők karszalagjukkal a Spartan Heroes-zal párhuzamosan futó Fitt az ősz! rendezvényre is ellátogathatnak a Mom Sport csarnokába, ahol bemelegítésként beállhatnak a legnépszerűbb fitneszedzők óráira és végigjárhatják az ottani standokat is.

Kedvet kaptál?

Regisztrálj a Spartan Heroes versenyre itt!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X