Főoldal > PSZICHÉ > Tippek a testi-lelki harmóniáért

Tippek a testi-lelki harmóniáért

0

Írta:

Peter Kelder: A fiatalság forrása (Édesvíz Kiadó) “Kifelé tekintve sohasem fogsz rábukkanni a fiatalság forrására: csakis befelé haladva találhatsz rá.” A fiatalság forrása ma már klasszikus műnek számít a spirituális irodalomban, de nem érte volna el ezt a hatalmas sikert, ha nem lenne hű alapvető ígéretéhez: segíti az olvasót abban, hogy megújítsa fiatalságát, egészségét, életerejét. […]

Afiatalsagforrasa.jpg ()Peter Kelder: A fiatalság forrása (Édesvíz Kiadó)

“Kifelé tekintve sohasem fogsz rábukkanni a fiatalság forrására: csakis befelé haladva találhatsz rá.” A fiatalság forrása ma már klasszikus műnek számít a spirituális irodalomban, de nem érte volna el ezt a hatalmas sikert, ha nem lenne hű alapvető ígéretéhez: segíti az olvasót abban, hogy megújítsa fiatalságát, egészségét, életerejét. Az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsort egy titokzatos angol utazó, bizonyos Bradford ezredes ismertette meg Peter Kelderrel, a szerzővel. Petert annyira meggyőzte a gyakorlatok hatása, hogy könyvet írt a módszerről. Kötete időt és energiát spórol azoknak, akik elolvassák. Részletesen tárgyalja a gyakorlatokat, praktikus tanácsokat és mély bölcsességet ad ahhoz, hogy miként kezdjünk hozzá testünk és lelkünk megfiatalításához. Információt kapunk az étkezéssel, a légzéssel, és a hang energetikájával kapcsolatban is, a mellékelt DVD pedig segít tökéletesíteni a gyakorlatok végrehajtását és a helyes légzést. A szerző 1939-ben fejezte be kéziratát, de remélni sem merte, hogy a könyve utáni érdeklődés nemzedékeken át fennmarad, hogy sok millió ember fogja olvasni, több tucat nyelvre lefordítják és még Braille-írással is megjelentetik. Általában csak akkor kezdjük igazán értékelni az életet, miután kilábalunk egy súlyos betegségből. A fiatalító folyamat beindításához ne várjuk meg, amíg nehézségekkel kell szembenéznünk – fogjunk hozzá máris!

264 oldal/ Ára: 3990 Ft

Pozitivenergia.jpg ()Judith Orloff: Pozitív Energia (Édesvíz Kiadó)

A szerző orvos, spirituális tanító, az energiagyógyítás és az intuíció nagymestere. Kötetéből az energia felszabadításának egyedülálló módjaira derül fény, amelyek birtokában enyhíthetünk nyomasztó feszültségeinken, s olyan életet teremthetünk magunknak, amely táplál és támogat minket. Energiaprogramjával kirobbanóan energikus életvitelre leszünk képesek, jóra fordíthatjuk kapcsolatainkat, és ki tudjuk védeni az energiavámpírok támadásait. Azok számára, akik magasabb energetikai szinten kívánnak élni, kiváló kalauz a kötet. Ha Ön is vágyik erre, próbálja ki a könyvben rejlő energiaprogramot!

416 oldal/ Ára: 3190 Ft

 

 

 

 

 

 

 

Hozdalegjobbformad.JPG ()Kurt Tepperwein: Hozd a legjobb formád! (Édesvíz Kiadó)

  “A szellemi edzést felfoghatjuk olyan edzésként is, amelynek köszönhetően teljes emberré válhatunk, és emberi mivoltunkból fakadó lehetőségeinket teljes mértékben kibontakoztathatjuk és megélhetjük. MINDENKI feladata és kötelessége, hogy saját maga alakítsa az életét, és teljes mértékben kibontakoztassa a benne rejlő lehetőségeket.”

A legtöbb ember a benne rejlő teljesítőképesség töredékét használja csak. Behúzott kézifékkel éli az életét, és azt hiszi, hogy jelenlegi eredményeinél többre nem képes, miközben ha testileg-lelkileg a lehető legtöbbet hozná ki magából, csodákat művelhetne.
Ebben a könyvben egyszerű és hatékony módszereket mutatunk be arra vonatkozóan, hogy hogyan lehet a test és a lélek koncentrált és harmonikus edzésével kiugró eredményeket elérni. Hiszen a sport és az élet sok közös vonással bír: mindkettő játék. Aki ismeri a játékszabályokat, jobban eligazodik, és aki képes arra, hogy kellő lazasággal játsszon, az mindkét területen többet nyerhet.

248 oldal/ Ára: 2990 Ft

Töltsd ki kvízünket, és tudd meg, melyik nő-típusba tartozol!

Kezeld korszerűen a nyári sebeket: tudd meg, hogyan érdemes!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X